dinsdag 27 juni 2017

Behang met haartjes

Behang met haartjes

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Op zoen naar behang met hartjes voor de meisjeskamer? Bestel eenvoudig en voordelig behang met harten bij Behangwereld.


Behang met hartjes , Behangexpert heeft het in alle kleuren en maten. Daarop lieve hartjes in grijs in verschillende formaten Erg lief! Hip meidenbehang met lieve handgetekende hartjes , dat is dit leuke vliesbehang van ESTAhome. Lief en trendy behang voor in een moderne meisjeskamer. Doordat de hartjes handgetekend zijn krijgt het behang een speels effect.


Bestel direct in de webwinkel van Behangkoopjes. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft.


Behang met haartjes

Hartjes behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Met behang creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe look.


Daarnaast is kinderbehang makkelijk te verwijderen, waardoor je eindeloos kunt variëren en snel een nieuwe look creëert. In de eerste maanden heeft je kleintje ontzettend veel indrukken die hij of zij allemaal moet verwerken. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis.


Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Ontdek het aanbod van Hartjes nu online bij van den Assem. Supermooi behang van Lilipinso met hartjes in het zwart wit accenten.


Combineer het met de mooie posters en vloerkleden voor een toffe baby-kinderkamer. Vliesbehang behangen met pakje Perfax roze en behangroller. Super stoer monochrome behang met hartjes uit de serie Rebel Rules van Lilipinso ontworpen door Sophie Cordier. Niet alleen voor oudere kinderen, maar ook in de babykamer staan deze muurstickers, posters en behang prachtig.


Het leuke roze monstertje kijkt geschrokken over het randje ;-) Op het behang staan de woorden love op allerlei manieren nonchalant geschets. Voor echte Rebels en stoere kids! Gebruik dit mooie behang met hartjes voor de babykamer of kinderkamer in turquoise, wit met roze hartjes of roze met witte hartjes.


Je kunt kiezen uit kleuren. Houd rekening bij het bestellen met een eventueel patroon van het behang ! Het aantal rollen kun je hierboven invullen. Harten op behang zijn lief, schattig, aardig en heel gezellig. Welk meisje wil er nu geen hartjes ! Ze zijn er in felle kleuren, subtiele pasteltinten in het groot of juist heel klein en verkrijgbaar zowel in randen als in rollen behang. Op welk hartjes behang wordt jij verliefd!


Behang met haartjes

Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Noordwand Natural FX behang. Vind de beste selectie behang met hartjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behang met hartjes voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts