vrijdag 16 juni 2017

Verf voor achter fornuis

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Vandaag bestel morgen in huis. Vergelijk en vind jouw favoriet voor de scherpste prijs!


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Lees alles over deze beschermlagen voor muren in dit blog!

De achterwand wordt dan dus niet meer betegeld of voorzien van een lelijke glasplaat, maar gewoon geschilderd. De nadelen van muurverf achter het. Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. Wil jij muurverf achter het gasfornuis beschermen? Kies dan voor een transparante coating voor de achterwand van jou keuken.


Wij leveren hoogwaardige producten welke jou keukenmuur uitzonderlijk zullen beschermen en een matte natuurlijke uitstraling zullen geven. Maar gelukkig is daar een oplossing voor : Verf voor de splash zone (achterwand keuken bij spoelbak) Met de splash zone bedoelen we het deel van de keuken achterwand dat het meeste blootstaat aan vervuiling, bijvoorbeeld achter de gootsteen of het kookblok. Voor dit gedeelte van de keuken zijn er extra maatregelen nodig. Wij krijgen een nieuwe keuken en nu wil ik geen tegels achter het fornuis maar de muur waar het aanrecht tegenaan staat in een leuke kleur verven. Maar welke verf moet ik gebruiken want de muur moet wel afneembaar zijn?


Wie heeft een tip voor afneembare verf op de muur? Heeft iemand ervaring met het verven van de muur achter de kookplaat i. Dit RVS loopt ook achter het fornuis langs. Dat vangt het ergste water en vuil op.


Erboven schrobvaste muurverf ( voor buiten zelfs geloof ik), tot op heden (jaar verder) nog steeds ff met een doekje eroverheen en alles is weer schoon.

Omdat ons fornuis in een soort nisje zit stoten we er toch vaak hard met een pan tegenaan en dan beschadigt het toch. De keuze voor een matte of transparante uitvoering kan een hele wezenlijke zijn. Indien u kiest voor transparant glas moet u goed nadenken over de kleur achter het glas. Eigenlijk alleen voor een witte wand een handige oplossing, omdat een (uitgesproken) kleur nu eenmaal niet tijdloos is. Kies uit producten vanaf € 295.


Mooie details in de keuken zou je ook een andere kleur kunnen geven om deze extra aandacht te geven. Kleurinspiratie voor de keuken. De ‘Intelligent Paints’ van Little Greene zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zijn geschikt voor meerdere. Voor de keuken had ik ook afwasbare verf gekocht, zelfde merk, zelfde kleur.


Deze had echter een andere glans, ik vond het er niet uitzien. Dus toen de keukenwand opnieuw gesausd met normale muurverf. Is goed te doen en als het toch te vies is saus ik het wel een keer opnieuw.


We hebben wel tegeltjes achter het fornuis ). Naturel Finish is een twee componenten watergedragen vernis voor muurverf om alle plekken tegen te gaan. Hij is matter dan de één componenten blanke polyurethaan lakken dus de muur lijkt onbehandeld! Maar omdat het twee componenten verf is moet je dit wel op de juiste manier verwerken om problemen te voorkomen. Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen.


Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Ben je de kleur zat, dan verf je er weer een andere kleur overheen.


Bij een moderne of strakke keuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een achterwand van roestvast staal. Een RVS achterwand is een betaalbare oplossing om de keukenwanden langdurig te beschermen. RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Als je de stappen volgt die in dit filmpje worden getoon dan kan het schilderen van een muur achter het fornuis niet fout gaan. Keukenmerken, zoals Siematic en Poggenpohl, ontwikkelden oplossingen waardoor je de achterwand kunt gebruiken om je spullen op te ruimen.


Muurverf beschermen tegen vet en vuil, is dus zelf te doen. Je kiest dan dus niet voor een keukenkastje of bovenkast, maar voor een vrije ruimte met opbergmogelijkheden. Inderdaad erg belangrijk dat je de muur achter het aanrechtblad makkelijk schoon kan maken. Ik heb ook gekozen voor een verf die geschikt is voor vochtige ruimtes.


Ook is de kleur van belang, en moet deze passen bij de rest van het interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts