donderdag 15 juni 2017

Facet spiegel op maat

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment spiegels op maat. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Alle merken spiegels op maat. Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Een facetspiegel op maat is een voorwerp dat je dagelijks tegen komt, bij mensen thuis, op kantoren of onderweg. U kunt uw facetspiegel op maat laten maken. Wij hebben facetspiegels in standaardmaten en spiegels op maat met een facet. Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb.


Spiegel op maat plat poly geslepen bestellen. Het kan zijn dat je door dit blog zo enthousiast bent geraakt over de facet stijl, dat je wel een mooie facet spiegel wil hebben voor thuis. Bij Kunstspiegel zijn de mooiste en beste facet spiegels verkrijgbaar, in de maat die jij wil.


Bezoek onze speciale spiegel op maat -service en stel je eigen facet spiegel samen.

Bent u op zoek naar spiegelglas op maat , antieke of nieuwe spiegels ,. Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen. Verfraaien van uw huis met spiegels.


Ruim assortiment online bestellen! Bij breuk blijft de spiegel bij elkaar (geen scherpe glasscherven). Geschikt voor kast, keuken, badkamer, spiegelwand.


Door middel van facet slijpen wordt er een schuine rand aan de spiegel toegevoegd. De levertijd is 5-werkdagen. Een spiegel op maat monteren. Diverse soorten spiegels kun je op diverse manieren aan de muur bevestigen.


Er zijn vier manier om een spiegel op maat aan de muur te monteren: Een doe-het-zelf montageset met spiegelklemmen. De spiegels op maat zijn mogelijk in facet en poly geslepen of ongeslepen. Advies : hoe groter de spiegel , hoe breder het facet.


Het (zand)stralen van een spiegel zorgt voor een mattering, waarmee decoratieve randen of afbeeldingen uw spiegel maken tot een uniek object. Op deze manier worden ze ook als relatiegeschenken vervaardigd en zelfs het aanbrengen van foto’s in spiegels behoort tot de mogelijkheden. Wij verkopen ook diverse bijpassende lijsten, zoals wissellijsten, fotolijsten en lijsten op maat.

En als u iets niet kunt vinden op de site kunnen wij het toch vaak wel maken, stuur hiervoor een bericht via spiegelwinkel. Vind de beste selectie facet spiegel op maat fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit facet spiegel op maat voor de dutch luidspreker markt bij. Op zoek naar een op maat gemaakte (badkamer) spiegel met geïntegreerde LED verlichting? In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatspiegel geheel naar.


Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts