donderdag 8 juni 2017

Verf zijdeglans

Verf zijdeglans

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Zijdeglans verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Kies uit producten vanaf € 295. Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat. Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. W anneer hoogglans of zijdeglans verf te gebruiken is een veel gestelde vraag.


Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal factoren. We zullen ze even voor je op een rijtje zetten. Als we buiten schilderen maken we altijd gebruik van hoogglansverf. Deze verf is veel slijtvaster door de harde toplaag. Let op: De kleuren van Flexa Pure zijn onlangs gewijzigd.


Wat weet jij over zijdeglans verf ? De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in. Goed toepasbaar als de ondergrond niet mooi glad is. Dit is een verf op terpentine basis. Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Met hoogglansverf accentueer je juist alle oneffenheden.


Of u nu alkydverf of acrylverf wilt kopen, dan kunt u altijd kiezen voor hoogglans of zijdeglans. Hoogglans heeft een glanzende uitstraling en zijdeglans een mattere uitstraling. Tegenwoordig heb je ook nog de volledig ‘matte’ verf. Een matte, zijdeglans - of hoogglansverf ziet er anders uit. Het te bedekken oppervlak, het gebruik van de ruimte en het onderhoud hebben ook een invloed op de keuze van de verf.


Maar dat is nog niet alles. Matte verf en plafonds gaan perfect samen Zoals de naam al aangeeft, weerkaatst matte verf het licht niet. Ze is dus eerder sober, maar warm. Flexa Strak in de lak zijdeglans lak in de kleur wit is geschikt voor binnen en buitengebruik.


De terpentinegedragen lak is toepasbaar op hout en i. Bent u op zoek naar de juiste zijdeglans verf voor buiten maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste zijdeglans verf adviseren. Sikkens Rubbol Satura zijdeglans verf. Het verschil tussen hoogglans verf en zijdeglans verf is dat hoogglans verf over het algemeen meer buiten wordt toegepast dan zijdeglans. Hoogglans verf blijft langer mooi, want hij heeft minder last van vuilaanhechting en een wat mooiere uitstraling door de glans.


Hij blijft dus langer goed op langere termijn. Deze van uitstekende kwaliteit zijdeglanzende verf is geschikt voor hout, metaal en kunststof en wordt veel toegepast op kozijnen, deuren, geveltimmerwerk, boeiplanken etc. Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts