woensdag 14 juni 2017

Mistgenerator

Vergelijk meer dan generatoren. Alle merken, voor de laagste prijs. Een mistgenerator biedt de beste beveiliging tegen inbraak. Deze vult de ruimte binnen enkele seconden met mist.


Niet alleen blijven uw goederen op die manier bescherm maar ook schrikt het inbrekers preventief af.

U koppelt uw mistgenerator bijvoorbeeld aan een (al bestaand) alarmsysteem en maakt deze zo onderdeel van uw beveiligingssysteem. Bij activatie van het alarmsysteem, activeert ook de mistmachine. Ons specialisme is mistbeveiliging.


Ze kunnen daardoor zowel voor het beveiligen van objecten als voor personen ingezet worden. Dit zorgt ervoor dat de inbreker zich niet meer kan oriënteren. Wat inbrekers niet kunnen zien, kunnen ze ook niet stelen!


De snelste mistgenerator in de wereld Tot mper seconde.

Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is. Deze is speciaal ontwikkeld voor het vullen van grote ruimtes. Wie graag vaak wil wisselen van ruimte kan zich schikken met de Cobra Mobile mistgenerator.


Deze is erg compact en daardoor eenvoudig mee te nemen. De mistgenerator is een uiterst effectieve manier voor overvalpreventie en inbraakpreventie in uw winkel of bedrijf. Door in korte tijd een grote hoeveelheid mist (waterdamp) uit te stoten wordt meteen het zicht in de ruimte beperkt en kunnen inbrekers of overvallers niks meer zien en zullen ze er snel voor kiezen om te vluchten.


Mistgenerator : betrouwbaar. Een inbraak of ramkraak duurt gemiddeld drie tot vier minuten. Te kort voor de politie om op tijd ter plaatse te zijn. De inbrekers zijn er dan al lang vandoor met de buit. Als het alarm afgaat spuit deze mistgenerator uw ruimte binnen enkele seconden vol met een onschadelijke mist.


Asotep als contractor tijdens de levenscyclus van uw industriële installaties: van nieuwbouw over maintenance, shutdowns tot decomissioning. Zo beperkt u inbraakschade. Deze mist blijft zeker minuten hangen en voorkomt hiermee dat inbrekers bepaalde ruimtes betreden of zelfs dat deze verjaagd worden uit ruimtes die al betreden zijn.


Een nadeel van een mistgenerator is dat er na alarm geen (goed) beeld meer is omdat de eventuele aanwezige camera’s ook niets meer zien.

Hoewel een mistgenerator niet perse storingsgevoelig hoeft te zijn moet worden meegewogen dat bij een valsalarm of een technische storing de kans bestaat dat het pand gevuld wordt met rook. Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek te volgen en uw voorkeuren te onthouden. Ook kunnen er commerciële cookies geplaatst worden, accepteer deze voor de beste.


Een goede mistgenerator zorgt er voor dat het zicht beperkt wordt tot maximaal centimeter. De capaciteit van de geplaatste mistgenerator (s) moet(en) dan ook aangepast zijn aan de te beveiligen oppervlakte. Voor zover mij bekend kan alleen een Bandit mistgenerator aan deze eisen voldoen. Je kunt dit ook terug zien op de website Compare Security Fog Generators. Geen mistgenerator is in staat om binnen sec.


Steeds meer ondernemers gebruiken een mistgenerator als wapen tegen overvallen, diefstal en ramkraken. De dikke laag mist die dan binnen enkele seconden ontstaat, zorgt ervoor dat overvallers de benen nemen. Volgens Detailhandel Nederland zijn mistgeneratoren echter levensgevaarlijk en leiden ze tot onnodige slachtoffers. Het concept is net zo eenvoudig als effectief.


Voor elke winkel of magazijn is er een mistgenerator op maat die kan worden aangesloten op een bestaand alarmsysteem. Zodra dit systeem een inbraak detecteert, vult de mistgenerator van SmokeCloak in enkele seconden de ruimte met dichte mist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts