dinsdag 20 juni 2017

Kussenhoes foto

Vergelijk hier alle aanbiedingen. Kussenhoezen op maat gemaakt! Ontdek ons unieke assortiment kussenhoezen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Upload je eigen foto , voeg hem los toe of kies één van de vele designs. Met een kussen met eigen foto of design geef je iedere inrichting een persoonlijk tintje. Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeel hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Bekijk de categorie kussenhoezen op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Ons gepersonaliseerde kussen met foto is een kwalitatief handgenaaid accessoire met een geweldige kleurenreproductie van uw gewenste foto.

De foto op kussen is beschikbaar in klassiek en superzacht premium formaat. Het kussen met foto komt met een erg zachte vulling die in de wasmachine mag. Bestel nu een unieke kussen met foto. Ook is het mogelijk om een mooie foto op een kussensloop te laten drukken, hierbij kunt u denken aan een foto van een mooie of belangrijke gebeurtenis, een foto van een mooie omgeving, uw huisdier of een andere prachtige foto. Een kussensloop met foto laten maken met een snelle levering.


Het bedrukken met een foto is een fantastisch idee voor bijvoorbeeld een huwelijks geschenk. Zo wordt naar bed gaan iedere avond een feestje! Vandaag bestel morgen in huis!


Voorop de prachtige winterse plaatjes. Van katoen dus goed wasbaar. Ook houden we niet van rode ogen, dus als het even kan werken we die altijd netjes weg.


Als je zwart-wit wilt zet het dan bij de opmerkingen. Ruime keuze uit leuke kleuren kussenhoezen. JYSK heeft een ruim assortiment kussenhoezen in verschillende kleuren en materialen.


Deze kussenhoezen kun je makkelijk vervangen en is een leuke aanvulling op de sierkussens van JYSK. We hebben ook kussenvulling voor al je kussenhoezen.

Een heel mooi kussenhoes met eigen foto met uw favoriete ontwerp. Een ideaal cadeau voor een ieder die een eigen uitstraling wil creëren. Maar ook super leuk voor moederdag, verjaardagscadeau of bij een verhuizing. Een zwartwit foto komt heel mooi uit op een antraciet kussen met witte tekst!


We bedrukken op zeer mooie en luxe kussenhoezen van het merk In the Moo welke bekend staan om hun super goede kwaliteit. Vind de beste selectie kussenhoes foto fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kussenhoes foto voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts