dinsdag 6 juni 2017

Porseleinen foto

Voor een porselein foto voor op een grafsteen zijn er veel mogelijkheden en uitvoeringen. Een porselein foto blijft mooi van kleur en u krijgt er jaar garantie op. Wat vorm betreft zijn er diverse mogelijkheden van hartvom, ovaal, rechthoek, ruit en boekvorm. Porseleinen foto voor op een grafmonument of grafsteen eventueel met 3D effect.


In diverse afmetingen verkrijgbaar. Op het eind tonen wij enkele fotos waarin de ” Total Guidance Techniek” wordt getoond.

Porselein (keramiek) met een foto is een product dat uitermate geschikt is voor de nagedachtenis aan dierbaren op begraafplaatsen. Een foto op porselein geeft een waardige herinnering in kleur, sepia of zwart-wit op het graf van de overledene. De urn moet hiervoor wel een vlakke ondergrond hebben. Wat je vaak ziet is dat het wordt geplaatst op een urn van natuursteen.


De combinatie van porselein en natuursteen is zeer mooi. Met lijm kan een foto op porselein worden vastgezet op een urn. Een divers aanbod foto ’s op porselein.


Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt uit de gewenste vorm, heeft u de keuze uit drie verschillende groottes.

Porselein leent zich voor natuurgetrouw weergeven van foto ’s en afbeeldingen, hiermee is een zeer hoge mate van detaillering mogelijk. Op vakkundige wijze plaatsen wij zelf de porseleinen foto ’s op de grafstenen. Een persoonlijke gedenkteken met een foto op porselein. Een gedenkteken met foto van porselein geeft een levenslange persoonlijke herinnering.


De poeders worden met een hoge temperatuur in het glazuur gebakken waardoor het zeer bestendig is tegen UV, waardoor het nauwelijks gaat verkleuren. Hoe een foto aanleveren voor een porseleinen gedenkteken? Zoek afbeeldingen van Porselein Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright.


Een ovale porseleinen foto als grafsteen foto beschikbaar in diverse afmetingen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op betreft het toesturen van de foto. Het inbranden van de foto op hoge temperatuur in een porseleinen tegel en een extra afdekkende glazuurlaag zorgen ervoor dat de foto niet vervaagd en de hoogglans afwerking blijvend is.


Ultra violet bestendige portretten die de tand des tijds zullen weerstaan. Nadat u een foto heeft aangeleverd gaan we aan de slag. We bewerken de foto , te denken valt bijvoorbeeld aan het uitsnijden en scherper maken.


Daarna wordt een digitale versie van de foto op hoge temperatuur in het porselein gebakken. De porseleinen foto is zeer weerbestendig en verbleekt niet. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De foto ’s zijn erg kleurecht. Ovaal, een rechthoek, vierkant of ron de keuze is aan u. Alle foto ’s kunnen met een witte rand gemaakt worden of zonder, de kleur loopt dan door tot aan de zijkant.


Een bijkomend gevolg hiervan is dat het porselein ook vorstbesteding wordt, wat het uitermate geschikt maakt om buiten aan te brengen en vele jaren lang zijn kwaliteiten te laten behouden. Bij het vervaardigen van de porseleinen foto wordt de afbeelding in het porselein ingebakken op 9°C. Upload je foto en kies een geschikte vorm.


Je kan ook kiezen uit verschillende randen en kleuren. De bestelling wordt pas uitgevoerd na volledige betaling. Veelal wordt een porseleinen foto vastgeplakt op een fotoblok, urnmonument of grafmonument, om zo de tastbare herinnering aan uw dierbare persoonlijker te maken. Selecteer de door u gewenste afmeting, kleur en afwerking.


U kunt de foto op porselein ovaal bij UitvaartUniq. Afbeeldingen voor de eeuwigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts