dinsdag 6 juni 2017

Renovlies plakken

Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken. Geef je interieur een boost!

Omdat de bouwmarkt renovlies niet goed introdiceerd weten veel mensen niet wat renovlies is. Het hele jaar plakken wij renovlies als u twijfel hoe het er uitziet komt gerust bij een klant van mij kijken dan weet u dat wij kwaliteit leveren. Wij doen renovlies of glasvlies door bijna het hele land plakken. Tijdens deze renovlies workshop leert u de fijne kneepjes van het vak. Eerst wordt voorgedaan hoe u de wanden het best kunt voorbewerken voordat u renovlies aanbrengt.


Na de eerste baan ben ik er niet zeker van of het strak genoeg is. Bent u op zoek naar een workshop om te leren hoe u zelf renovlies behang kan aanbrengen? De workshop volgen is gratis bij afhalen van een voordeelset vanaf 1mof mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Het renovlies behang behang heeft een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren,zodat u daar in huis geen last van heeft en het werkt isolerend. Prettig in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’.


Wilt u zelf aan de slag om uw woning een opfrisbeurt te geven met renovlies ? Wij leggen u hier uit hoe u het beste te werk kunt gaan wanneer u zelf renovlies wilt plakken. Als na het plakken van de renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Wij werken met het bekende 1a 2grams renovlies op rollen van meter breed. Het is overschilderbaar en werkt oneffenheden weg met weinig moeite.


In dit artikel ontdek je de voordelen en mogelijkheden van renovlies. We geven je ook tips mee voor een correcte plaatsing van het behang. Renovlies behang aanbrengen? Dit behang is scheuroverbruggend en daarom ook ideaal als de. Het bestaat uit gerecycled papier (cellulose), versterkt met polystervezels.


Door de uitgekiende samenstelling heeft het behangen. Met renovliesbehang kun je namelijk oude of beschadigde muren eenvoudig en goedkoop opknappen.

Je brengt renovlies aan op de muur en stopt zo gaatjes, scheuren en oneffenheden. Daarna overschilder je het en klaar is je muur: zo goed als nieuw! Kies uit glasvlies, renostuc of reprovlies. Op die manier kunt u zich de kosten van de stukadoor besparen.


Achteraf heel erg blij mee want bij onze buren zijn er al plakken stucwerk naar beneden gekomen. Glasvlies behang ken ik niet zo goed maar weet wel dat de namen glasvlies en renovlies vaak door elkaar gebruikt worden. Aan het zelf aanbrengen van renovlies behang kleven helaas enkele nadelen. Voor een doe-het-zelver kan het namelijk lastig zijn om compleet naadloos te plakken.


Tevens loopt u het risico dat het renovlies niet goed blijft zitten of de lijm te snel droogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts