dinsdag 13 juni 2017

Dubbel glas subsidie

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters uit uw Regio! Vind dubbel glas als je nu zoekt. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Vraag gratis dubbelglas offertes op.

Lees snel het antwoord en bekijk handige bespaartips op Dubbelglasprijzen. En hoeveel bedraagt de subsidie ? Ontdek het snel op Subsidie -Dubbelglas. Subsidie dubbel glas voor VvE.


Update: de landelijke subsidie is terug! Subsidie voor dubbel glas is niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor verenigingen van eigenaren. Deze subsidie is omgerekend zo’n van de kosten.


VvE’s moeten minstens twee soorten.

Hoe zit het met subsidie op dubbel glas op de lange termijn. Wanneer jij dubbel glas wil gaan kopen voor je woning kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat je nog even moet doorsparen voordat je het kan bestellen bij de glashandel. Gelukkig komt de overheid jou tegemoet op het moment dat jij dubbel isolatieglas gaat bestellen en laat plaatsen. Op de eerste plaats is dubbel glas in alle maten verkrijgbaar maar op de tweede plaats zit er nog wel wat verschillen in de soorten dubbel glas. Dat varieert van eenvoudige toepassingen van dubbel glas tot super geïsoleerd dubbel glas.


Hoeveel subsidie krijgt u? De subsidie voor dubbel glas wordt verstrekt door de Rijksdienst Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie wordt per vierkante meter berekend en bedraagt circa van de kosten. Dubbel glas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas.


De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel die je kunt nemen. Bij triple glas wordt een extra glaslaag toegevoegd aan het dubbel glas. Voorwaarde voor het plaatsen van triple glas is wel dat het huis moet zijn voorzien van een goede ventilatie. Je krijgt een subsidie die kan oplopen tot euro per vierkante meter dubbel glas.


Die subsidie is echter onderdeel van een subsidieregeling van de overheid die meer omvat. Het is dus goed om je hier van tevoren verder in te verdiepen. De subsidie op dubbel glas valt onder de SEEW, de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning.

Je zou tevens kunnen kijken naar lokale subsidies die worden aangeboden door jouw gemeente of provincie bijvoorbeeld. Mocht er een regeling zijn dan is het verstandig om hier snel gebruik van te maken omdat er vaak een ‘op=op’ regeling geldt. Wat dubbelglas precies gaat kosten hangt van een aantal zaken af. De kosten van dubbel glas.


Je zal diep in de buidel moeten tasten wanneer je dubbel glas laat plaatsen. Omdat dubbel glas echter een hoge isolerende waarde heeft geeft de overheid subsidie wanneer jij het laat plaatsen in je woning. Aan die subsidie zitten een paar voorwaarden. Bespaar zo tot op de kosten! Dank voor je vraag over subsidie dubbel glas.


Ik zou dat wel willen, maar het is voor mij ondoenlijk om alle gemeenten te melden. Gelukkig bestaat de energiesubsidiewijzer, waar je de subsidie van alle gemeenten kunt vinden. De site wordt redelijk goed bijgehouden.


Overigens wordt dubbel glas apart meestal niet gesubsidieerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts