maandag 26 juni 2017

Muur ideeen slaapkamer

Slaapkamers Ideeën online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Kledingkasten vanaf €2online.


Je komt er immers toch alleen maar om te slapen. Maar dat is een misvatting.

Juist in de slaapkamer , waar je toch een derde van de dag doorbrengt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting zodat je je hier lekker voelt. Dus in dit Ideabook een aantal ideeën om de muren van je slaapkamer op te leuken. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Bekijk meer ideeën over Muur , Behang ideeën en Beschilderde muur. Een ruwe baksteen muur kom je niet vaak tegen in de slaapkamer. Toch kan dit veel sfeer toevoegen. Wanneer je gaat verbouwen kun je ervoor kiezen om de ruwe baksteen muur te laten zoals hij is en een stoer industrieel tintje in je slaapkamer neer te zetten.


Groene muren zien er niet alleen mooi uit, het is ook een hele veelzijdige kleur. Het kan een mooie kleur zijn in een strakke moderne slaapkamer , maar groene muren staan ook erg mooi in een klassiek of landelijk interieur. We hebben hier al een aantal hele mooie slaapkamers laten zien, waar de muren groen zijn geverfd.


Kleuren hebben een psychologische werking op de mens. Zo is bewezen dat de kleur rood bijvoorbeeld agressie opwekt. Het is dan ook niet altijd verstandig om de muur van je slaapkamer rood te verven.


Tenzij je meer passie in de slaapkamer wilt en rood combineert met groen als complementaire kleur. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur.

Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels.


Er zijn een paar slaapkamer ideeen die je eenvoudig kunt toepassen waardoor het minder snel rommelig wordt. Wil je je slaapkamer iets meer diepte geven? Ga dan voor een groene muur en weelderige planten. Deze kleur staat op de derde plek in het rijtje en zorgt voor een gemiddelde nachtrust van uur en minuten.


Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Een donkerblauwe achterwand in de slaapkamer is gewaagd. Het kan de slaapkamer erg donker en bekrompen maken, maar als je het goed doet kan het juist bijzonder mooi worden. In veel gevallen is het budget (of het behang) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen. We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien. De muren zijn een super belangrijk onderdeel in huis.


Dat geldt zéker ook voor de slaapkamer. Elke wandafwerking heeft een eigen sfeer uit uitstraling. Je kunt de slaapkamer muren strak stucen en in een mooie muurkleur schilderen. Behang is erg populair in de slaapkamer , wat je eventueel kunt combineren met lambrisering. Je slaapkamer inrichten is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt.


Je moet goed nadenken over kleurgebruik in de slaapkamer en zorgen voor de nodige rust en ontspanning in deze ruimte. Om je hierbij te helpen hebben we alle blogs over slaapkamer inspiratie voor je op een rij gezet. De kleur komt wat minder heftig over omdat het geverfd is op houten lambrisering.


Hier is gekozen voor matte verf, dit zorgt ervoor dat het minder knalt, en brengt balans in de slaapkamer. Je hoeft niet voor een hele donkere kleur op de. En dat zien we ook in deze slaapkamer. Door niet alle muren te behangen met prints vermijd je drukke kamers. Kies altijd voor één accentmuur.


Kleurrijke retromotieven passen ook perfect in kinderkamers. Speels en stijlvol tegelijkertijd. Het retrobehang is te koop in deze webshop.


Zeker als je een retro slaapkamer wilt is het leuk om muur te behangen, of juist slechts stroken en de rest te schilderen. Ook hier geldt dat donkere muren als voordeel hebben dat de kamer langer donker blijft en je daardoor mogelijk langer uitslaapt. Lichte muren daarentegen maken de ruimte optisch groter.


Zo kies je de juiste kleur voor je muur in de slaapkamer. Het is misschien wel één van de moeilijkste beslissingen bij het inrichten van je huis: hoe bepaal je nou de juiste kleur voor je muur ? Dat hangt af van verschillende factoren. Een slaapkamer hoeft niet steeds uitbundig te zijn. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren ideaal.


Bovendien zijn deze kleuren ook niet gevoelig aan interieurtrends waardoor je slaapkamer er nooit gedateerd zal uitzien. Het nadeel van sobere slaapkamer kleuren is dat ze al snel onpersoonlijk kunnen ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts