donderdag 8 juni 2017

Inspectie stickers

Vul teksten in, pas formaten en aantallen aan eventueel. Alle dergelijke keuringen of inspecties gelden als waarborg voor de veiligheid van arbeidsmiddelen en omstandigheden. Kies bij mild solvent print bij voorkeur voor een gelamineerde sticker in jaars kwaliteit, er van uit gaande dat u de sticker niet wilt beschrijven. Bij UV inkjet kunt u kiezen voor normaal wit vinyl permanent, wit polyester permanent of zilver mat VOID checkerboard.


Ultradestructable stickers kunt u bij ons aanvragen. De goedkoopste keuringssticker webshop van Nederland!

Bestel snel je keuringsstickers. Deze worden standaard geleverd in wit met zwart als contrastkleur. Keuringssticker volgende inspectie stickers worden geleverd als ronde stickers.


Deze keuringsstickers geven de vervaldatum aan van machines en andere uitrustingen en gereedschappen. U kunt eenvoudig de gewenste maand aangeven door deze in te knippen. Indien de sticker in aanraking komt met vocht adviseren wij een laminaatlaag over de stickers te laten aanbrengen, dit verlengt tevens de levensduur van de stickers.


De keuringssticker volgende inspectie heeft een diameter van 20mm, 30mm of 40mm. U kunt tevens kiezen voor een begin jaartal en het aantal keuringsstickers op rol. Gebruik deze keuringssticker voor al uw inspecties !

Materiaal: documentenfolie (geen vinyl), topkwaliteit! Onze kwalitatieve stickers zijn voor bijna alle soorten materialen en oppervlaktes geschikt. De stickers worden geleverd met een UV beschermlaag, wat ze ook geschikt maakt voor outdoor gebruik. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.


VCA stickers bestellen is bedoeld voor aannemers, om te bewijzen dat er aan de eisen op het gebied van veilighei gezondheid en milieu is voldaan. Met keuringsstickers op rol zijn er altijd voldoende stickers aanwezig om aan te brengen na een controle of inspectie. Hier een aantal voorbeelden van keuringsstickers met logo van tevreden klanten van keurings- stickers.


Bovendien past de sticker zich mooi aan het oppervlak aan waarop u het kleeft. Kan gebruikt worden voor de controle van nooddouches, oogspoelingen, koelinstallaties enz. Antifraude: Polyolefine verhindert vervalsing tijdens een inspectie. Het is namelijk onmogelijk om de sticker met één beweging los te krijgen. Voor goedkope inspectie stickers neemt u contact op met Zeef en Druk.


Al ruim een kwart eeuw heeft ons bedrijf ervaring met de vertrouwde zeefdruktechnieken, terwijl ook offset en digitaal drukwerk tot onze specialismen behoren. Vraag naar de mogelijkheden voor uw stickers ! ATEX Inspectie van elektrische installaties. Eindgebruikers zijn verplicht om hun (elektrische) installaties periodiek te laten inspecteren. Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en.


Voor uw full color stickers bent u bij Petrel Etiketten en Stickers aan het juiste adres.

Op onze moderne digitale printer kunnen wij alle vormen full color stickers produceren. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!


Stickers voor vochtige omgevingen: Deze controle-etiketten van geplastificeerd weefsel zijn voorzien van een voorgedrukt opschrift, en moet u verder invullen met een onuitwisbare marker of een stempel. De sticker is reinigbaar en herpositioneerbaar, met een goede weerstand tegen oliën en vochtigheid. Bij Stickermaster hebben wij een ruim aanbod aan verschillend stickers die aangeven wanneer uw machines en werktuigen toe zijn aan inspectie.


Heeft u stickers nodig die niet in ons assortiment staan? Dat is geen probleem, u kan namelijk snel en gemakkelijk uw eigen stickers ontwerpen. Neem een kijkje en bestel snel op ESVSHOP.


Over wat er moet worden geïnspecteer op welke wijze dit moet geschieden en over welke deskundigheid men moet beschikken, laat de wet zich niet uit. Er is ook een wettelijke verplichting tot het keuren en beproeven van hijsmiddelen. Conventioneel of digitaal gedrukt in de techniek die het beste aan uw eisen aansluit.


Onze sticker adviseurs bekijken altijd wat de voordeligste oplossing is voor uw toepassing, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts