vrijdag 23 juni 2017

Plisse verduisterend hema

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Zoek je nieuwe Plisségordijnen?


Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist.

De dubbele plisse heeft meerdere voordelen. Dit type raamdecoratie is geluiddempend en energiebesparend en het heeft een isolerende werking. Of je nu voor een dubbele of enkele plisse kiest, je hebt veel keus uit verschillende stoffen, kleuren en dessins. En je kunt voor een transparant, lichtdoorlatend of verduisterend plisse gordijn gaan.


Bekijk de categorie verduisterend op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.


Vind deze en andere gordijnen op maat of andere producten van Hema bij BadKeukdesign.

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en in lichtdoorlatende, verduisterende en warmtewerende stoffen. In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je de raamdecoratie die bij jou past en voor ieder raarechte ramen, dakramen, draai-kiepramen en ramen met afwijkende maten. Plissegordijnen verduisterend Onze verduisterende plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen.


Zeer geschikt voor de slaapkamer of andere ruimtes waar het donker moet zijn. Wanneer u de ruimte zo goed mogelijk verduisterd wilt hebben kiest u voor u profiel zijgeleiding en een black out stof. Op zoek naar verduisterende gordijnen?


Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Verduisterende rolgordijnstof met verschillende HEMA dessins. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst. Een verduisterende plissé dubbelstof in een naturel kleurenpalet.


Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. De achterkant van de stof is wit en aan de binnenkant zit een gemetalisseerde laag. Dit zorgt ervoor dat de stof licht en warmte weerkaatst en energiebesparend werkt. Stilvolles Plissee für alle gängigen Fenster, Stufenloses und flexibles Verstellen nach oben und unten mittels Bedienschienen, Lichtdurchlässiger, aber blickdichter Sicht- und Sonnenschutz, Montage ohne Bohren Individuell höhenverstellbar: Einfaches Verstellen des verspannten Plissees mit der Hand nach oben oder unten durch zwei.


Zoals altijd de voordeligste online én offline! Onze collectie verduisterende plisségordijnen op maat is ideaal voor gebruik in de slaapkamer of badkamer. De verduisterende stoffen zijn namelijk 1procent licht- en zichtdicht.

Dit komt door de ruimte tussen de stof en de speciale folie in de stof. De standaard maten van de plisségordijnen bij GAMMA zijn uiteenlopen dus er is altijd wel een gordijn te vinden dat past bij jouw kozijn! Die worden duoplissés genoem of dupligordijnen. Aan de zijkant lijkt het op een honingraat, wat het een elegante uitstraling geeft.


En deze plisségordijnen maken de ruimte makkelijker verduisterend. Bij GAMMA vind je meerdere verduisterende plisségordijnen, om het in de slaapkamer donker genoeg te maken voor een goede nachtrust. Door de verduisterende stof komt er minimaal daglicht in huis en heeft u geen last van inkijk. De Plisse gordijnen top down bottom up worden compleet op maat gemaakt, dit houdt in dat de top down bottom up plisse gordijnen ook speciaal voor u geproduceerd worden. Op de website vult u tot op de millimeter nauwkeurig de breedte- en hoogtemaat in.


Wij zorgen er vervolgens voor dat het plisse gordijn in precies die maat gemaakt wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts