vrijdag 20 december 2019

Showtec dimmerpack

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Met verschuifbare ophangpunten bepaalt u wat er moet gebeuren! En dat nu blijvend in prijs verlaagd. Showtec DMX Tpro Slidebar dimmerpack.


GRATIS verzending vanaf en snelle levering! ShowTec Sliding ShowBar T-bar (T-MKII) met 4-kanaals Dimmerpack , Powercon in.

Altijd de laagste prijs vandaag besteld morgen in huis gratis binnen dagen te. Gratis verzending de lightbrick van showtec is een compact 4-kanaals dimmerpack dat zeer geschikt is voor. Een dimmerpack die makkelijk te installeren en te gebruiken is. Ook erg fijn dat de dimmerpack als dimmer en switch kan werken!


Omdat we volledig overstappen op ledverlichting zijn de par balken overcompleet. Specialistisch advies nodig? Stairville D610S Dimmer Het interne besturingssysteem is volledig digitaal (Bit Resolutie).


Het apparaat bezit over voorverwarming en testmogelijkheden. De showtec dim-is een dimmerpack , zoals we dat al jaren kennen.

Hij kan bevestigd worden aan een statief of aan de truss en is v. DJ benodigdheden Bestel o. Deze innovatieve T-bar heeft dezelfde professionele specificaties als de reguliere T-showbar. Het grootste verschil tussen beide modellen is de toevoeging van de faders die u vindt op deze DIM-4LC die bij de standaardversie ontbreken. Je kunt vervolgens kanalen dimmen, standalone of via DMX. Zo kun je hem aansturen via DMX, met een DMX. De zes kanalen kunnen elk 16A belasting aan, en elk kanaal is apart te patchen en te dimmen.


Voor een makkelijke bediening van het geheel heeft deze DUP-6zes faders, zodat u altijd live in kunt grijpen. Man wollte den Lichttechnikern, die mit diesen Geräten arbeiten, eine Möglichkeit geben, die strengeren Richtlinien in diesem Anwendungsgebiet erfüllen zu können. De elektronica van deze DIM-heeft echter een flinke opfrisbeurt gekregen, zodat deze DIM-voldoet aan de laatste regelgeving en veiligheidseisen.


Dit dimmerpack lijkt qua uiterlijk en functionaliteit op de bekende Multidim MKII. Ook dit is een 4-kanaals dmx dimmerpack dat. De DIM-kan in 1-, 2- of 4-kanaalsstand worden. De dimmer is uitgevoerd met automaatschakelaars van Ampère per stuk die bescherming bieden aan zowel de dimmer als de te dimmen lamp. Bei Bax Music fündig werden!


Mit Tagen Bedenkzeit und bis zu Jahren Garantie! CH Dimmerpack ontworpen om een schuko aansluiting te bedienen op DMX. Tronios 4-kanaals Dmx Dimmerpack.


Dit betekend dat hij zonder DMX sturing kan werken.

Erg handig voor kleine klusjes. Vier kanaals DMX dimmerpack en switchpack in één! De zestien ingebouwde programma’s zijn in snelheid aan te passen zodat u, rustig of snel, altijd het gewenste effect kunt creëren.


Kanaals Dmx Dimmerpack (X 5A).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts