woensdag 22 januari 2020

Winkelkast modern

Kamers vrij in Moderne Hotel. Moderne winkelkast Manga is uitgevoerd in de landelijke stijl. De winkelkast is een pracht exemplaar, voor zowel in een woonkamer als in een slaapkamer. Voor de gene die een hotel of horeca gelegenheden bezit, is dit een ideaal meubelstuk, om klanten mee aan te trekken. Het interieur is namelijk zeer belangrijk.


Strakke moderne kasten in iedere maat en kleur. Boekenkasten, tv-dressoirs en winkelkasten , ook op maat leverbaar. Tower Living Lisa winkelkast XL. Deze smaakvolle winkelkast van de Lisa serie is uitgevoerd in modern wit en heeft een licht geborsteld en vergrijsd tussenblad. Dit is de grote versie met deuren en laden, er is ook een kleinere variant van de Lisa buffetkast met deuren.


Kijk voor een winkelkast in landelijke stijl in ons aanbod en u vindt vast dat wat u zoekt. Behalve in een landelijk interieur staat een keuken buffetkast ook heel goed in een moderne inrichting. U kiest daarvoor gewoon een moderne buffetkast, zodat uw meubels allemaal in moderne stijl zijn.


Een buffetkast is een echte eye-catcher en een prachtig meubel om je mooiste servies, glaswerk of boeken in uit te stallen. Zo’n kast met glazen ruitjes is altijd stijlvol en misstaat in geen enkel soort interieur. Er zijn niet alleen landelijke buffetkasten zoals je misschien zou denken. Ook in een modern interieur kan dit meubel prachtig staan. Zoekt u een mooie buffetkast?


A-Meubel heeft een aantal prachtexemplaren voor u geselecteerd. De doorgaans vrij landelijke uitstraling van buffetkasten is bewaard gebleven in deze modellen die toch verbazingwekkend modern zijn. Bekijk hier de mooiste en goedkoopste buffetkasten van Kastenreus.


Ruim aanbo scherpe prijzen en gratis levering vanaf €50! Staat de geschikte kast er niet tussen, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden voor een kast op maat. U kunt zelf het materiaal, de vorm en kleur namelijk uitkiezen.


Zo maakt u uw kast passend in uw woonkamer of slaapkamer. Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u onze pagina lezen over een eigen winkelkast laten. Buffetkasten zijn er in diverse soorten en maten.


De keuze van het meubel hangt af van jouw eisen. Als je een grote eetkamer hebt, kan een groot meubel erg mooi staan. Bij Zitmaxx Wonen vind je altijd het meubel dat past bij jouw woonstijl. Van moderne buffetkasten tot brocante buffetkasten.


Lades, schuifdeuren en plek om te etaleren. Alles wat je maar kunt wensen in één kast! Gegarandeerd dat de winkelkast wit de blikken vanger in uw woonruimte zult zijn. Dit pracht exemplaar zal ook super goed staan in uw hotel of horeca gelegenheid. Dan is deze nieuwe winkelkast , uitgevoerd in witte verf en met heel veel opbergruimte, iets voor u. De gebogen klepraampjes, handgrepen en het mooie gebruik van glas, maken deze landelijke look compleet.


Kortom, een aanwinst voor ieder interieur, landelijk of juist modern. Deze winkelkast is leverbaar in verschillende maten en prijzen. Meer informatie Bekijk deze pin en meer op decoration van Fien Maes. Een greep uit onze winkelkasten. Persoonlijke verzamelingen of je mooiste servies verdienen een speciale plek het interieur.


Achter de grote glazen deuren van een vitrinekast liggen deze mooi en veilig tentoon gesteld. In de gesloten onderkast is voldoende ruimte voor dagelijkse rommeltjes. Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12.


Uur kasten van de koning aanbieding winkelkast diemen wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts