maandag 16 maart 2020

Velux ggl m04 rolgordijn

Rolgordijnen exact op maat voor jouw Mdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw Mdakraam! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu!

Het enige dat je moet weten is de code van je dakraam. De code bestaat uit meerdere delen, aan de eerste twee delen heb je voldoende. Het eerste deel “ GGL ” geeft aan welk type dakraam je hebt. Het tweede deel “ M” geeft aan welke maat je dakraam heeft. Velux dakraam rolgordijnen bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. De verduisterende stof maakt de kamer geheel donker.

Bovendien zorgt de reflecterende achterkant voor betere isolatie in de koude maanden. Daarom is het rolgordijn uitermate geschikt voor dakramen op slaap- en zolderkamers. Ze zijn ideaal voor iedere ruimte waar de hoeveelheid daglicht volledig controleerbaar moet zijn. VELUX rolgordijnen zijn een stijlvolle en kleurrijke oplossing om daglicht te verzachten. Door de brede keuze aan kleuren en bedieningsmogelijkheden is er altijd een passende keuze voor ieder interieur.


De VELUX DKL M(K)verduisterende rolgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden u zo goed als volledige verduistering, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar u een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag. Super eenvoudig te monteren.


Leverbaar in populaire kleuren. Gratis en snelle levering. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Bloc verduisterend dakraamgordijn geschikt voor VELUX GFL M, Jet Black. Verduisterend rolgordijn voor VELUX GGL dakraam actie op=op.

Geheel verduisterende rolgordijn van contrio. Ben je op zoek naar een voordelig rolgordijn voor je dakraam? Ook deze kun je bij ons kopen! Het product is eenvoudig in te korten.


Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. Om het juiste product te vinden dat op uw VELUX dakvenster past, dient u het raamtype en de maatcode van uw VELUX dakvenster bij uw. Wanneer je jouw Velux dakraam open tuimelt, vind je het typeplaatje op de bovenzijde van het draaiende gedeelte aan de linker of rechterzijde.


Zie je de Velux maatcode van je raam terug in ons overzicht, dan hebben we een dakraam rolgordijn dat direct perfect past op jouw Velux dakraam. Zelf meten is dus niet nodig, de maatcode is bepalend. Bestel nu extra voordelig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts