woensdag 8 juli 2020

Wigvormig zitkussen

Wigvormig zitkussen

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Zitkussens uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie!


Wigvormig zitkussen

Afmeting Wigvormig Zitkussen. Samenstelling van de hoes. Blue Jersey, Polyamide, Katoen.


Het wigvormig zitkussen absorbeert compressie krachten en trillingen in bewegende voertuigen, waardoor het ideaal is voor gebruik op de weg. Universeel toepasbaar op de bureaustoel, autostoel of thuis. Het kussen is een gemaakt van veerkrachtig en comfortabel schuim, daarnaast zorgt de voorgevormde zadelzit voor een stabiele positie.


Wigvormig zitkussen

Tempur Wigvormig Zitkussen. Dit Defa orthopedisch zitkussen is een wigvormig kussen en heeft een licht verloop van de achterkant (cm) naar de voorkant (cm). Hierdoor ook geschikt als autostoel kussen verhoger. Combineer uw wigvormig zitkussen met een lendenkussen en profiteer van een perfecte ondersteuning en altijd de juiste zithouding. ProPlus anatomisch wig- zitkussen Het ProPlus schuimrubberen, wigvormig zitkussen corrigeert de houding van jouw bekken en rug.


Dit zorgt voor ontspanning van de spieren in jouw onder-, bovenrug, nek en schouder. Zo hebben we verschillende zitkussens die voor verlichting kunnen zorgen in het geval van – bijvoorbeeld – een pijnlijk staartbeen of aambeien. Deze kussens zorgen voor een betere verdeling van de druk.


Kwaliteit op de eerste plaats. Kussens spelen een zeer belangrijke rol in uw zit- of lighouding. De Goedkoopste in Nederland! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie.


Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Bekijk ons gehele baby kind assortiment online. Dankzij de vorm drukt dit kussen uw bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een rechte houding aanneemt. Ideaal voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers. Harley wigvormig zitkussen , graden.


Slecht zitcomfort komt helaas nog al te vaak voor. Bij een lange ‘zit’ zorgt dit kussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk verminderd. De hoes van het kussen is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar. Het wordt gratis bij u afgeleverd (binnen Nederland).


U heeft recht op jaar fabrieksgarantie. Zorg voor een natuurlijk manier van ontspanning van je rug dankzij dit wigvormig zitkussen. De vorm van het kussen drukt je bekken naar voren, waardoor je rug automatisch een rechte houding aanneemt.


Wigvormig zitkussen

Perfect voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers. Als u dus eenmaal uw actieve, correcte zithouding gevonden hebt, helpt een wigvormig kussen deze te behouden! Bovendien is het zitkussen zeer compact en kunt u het zelfs meenemen op vakantie.


Een wigvormig kussen helpt u dus om rugklachten te voorkomen of te verminderen, waar en wanneer u dat nodig heeft! Orthopedisch zitkussen in verschillende kleuren Dit orthopedische zitkussen heeft een ergonomisch ontwerp en zorgt er voor dat je in een goede en gezonde houding zit. Het orthopedische zitkussen vermindert de druk op je wervelkolom en je stuitje en gaat rugklachten tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts