woensdag 10 februari 2021

Zuiver bank james

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Zuiver bank james

Bestel Online of Bezoek de Winkel. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Bezoek de Sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten. Zuiver Meubels in het Echt Bekijken?


Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies. True, not everyone is a designer. But with our element sofa James you can be one! You can make your James as small or huge as you want.


Zuiver bank james

Mix and match elements and colours to create your own ultimate sofa. De James is een comfortabele en geheel naar eigen wens samen te stellen fauteuil of bank. Er is zowel een hoekelement, een recht element, een hocker en een einddeel met armleuning verkrijgbaar. De bank heeft een robuuste uitstraling en is leverbaar in een 2-zits en 3-zits uitvoering. De ribcord stof waarmee de bank is gestoffeerd maakt de bank een heerlijke comfortabele bank.


Leg er een leuke plaid of wat sierkussens op hij is helemaal compleet! James is verkrijgbaar als 2-zits bank , 3-zits bank , als hocker en als hoekbank met de keus voor een voorstaand links of voorstaand rechterarmleuning. Bank James is bekleed met de mooie Ridge Rib stof en leverbaar in de kleuren coolgrey, grijs en blauw. De hoes bestaat uit nylon en polyester.


Zuiver bank james

De James bank 3-zits is 2centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog. Heerlijk neerploffen op een zachte bank. Dat is wat je wilt na een lange dag werken.


De bank is gemaakt van ribstof: zacht én helemaal hip. Stijl de bank af met een paar leuke kussens of een warme plaid. Stel hem helemaal zelf samen qua formaat. Ga je voor een 2-zits, een 3-zits of juist voor een hoekbank?


Zuiver bank james

Doordat de bank uit losse onderdelen bestaat die je aan elkaar bevestigd met een stevig systeem is hij ideaal te vervoeren, super sterk in zitkussens en bovenal erg stoer door de ribstof. We use cookies to make our website work properly. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Kies uit producten vanaf € 4100. De bank bestaat uit: 1x hoekelement, 2x element met armleuning en 1x los element.


Moderne en brede 3-zits lounge elementenbank van lichtgrijze retro ribstof. Een comfortabele grote bank of sofa voor thuis, kantoor en ontvangstruimtes. Standaard leverbaar in cool grey (lichtgrijs) en grijs.


Wat leuk aan de James is, is dat u deze bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. James komt in verschillende kleuren waardoor u eindeloos kunt combineren. Helaas moet ik deze bank verkopen, omdat ik bij mijn vriend ga inwonen. Ik heb de bank een jaar geleden gekocht en eigenlijk maar.


Bankstel is namelijke een elementen bank die je naar eigen inzicht kunt samenstellen. Met hoekelementen, zitleemten met en zonder armleuning en een voetenbank maak je James tot jouw perfecte lounge bank. Met een zuiver bank creëert u een warme en sfeervolle uitstraling in de woonkamer. De bankstellen zijn vervaardigd van rib en fluweel en voelen heerlijk zacht aan. Stijlvol vormgegeven exemplaren, uiteraard voorzien van een subliem zitcomfort, leverbaar in diverse kleuren.


Kom proef zitten bij Eijerkamp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts