dinsdag 9 maart 2021

Zwart theaterdoek

Zwart theaterdoek

De grootste selectie theaterdoeken bij Thomann voor de beste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Molton theaterdoek 1 katoen, 3gram per vierkante meter.


Zwart theaterdoek

Met dit theaterdoek van Adam Hall heb je een veilig, praktisch en zeer groot formaat doek in handen. Ondanks de afmetingen is het eenvoudig op te hangen aan de ophangringen en bovendien aan te passen aan de gewenste lengte. Ben je op zoek naar theaterdoek , dan zit je bij Fritz-Events goed. Wij hebben namelijk tientallen theaterdoeken (ook wel backdrops genoemd).


Complete doeken We bieden backdrops die kant en klaar zijn van merken als Duratruss, Adam Hall en Showtec. Ze zijn vaak voorzien van ringen en worden soms geleverd met ophangtoebehoren. Op zoek naar een podiumrok (voor het afrokken van een podium), theaterdoek , of een doek om een tafel af te rokken?


Zwart theaterdoek

Bij ons kunt u deze doeken (vlamvertragend) per rol kopen. Voor verdere vragen over ons assortiment vlamwerende en niet brandwerende stoffen kunt u contact met ons opnemen. Al jaar is Crew Licht en Geluid specialist in verhuur van licht en geluid.


Ook maken wij u wegwijs in de bediening, installeren we en doen we reparaties. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk product In winkelmand. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Verhuur van licht en geluid. U kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld het verkleinen van ruimtes of het afschermen van ruimtes die voor gasten niet toegankelijk of zichtbaar mogen zijn. Dit zwart theaterdoek is bij meter en is bovendien brandvertragend dat verplicht is in theaters.


Doek: Molton zwart – (LxB) 6. Onmisbaar en zeer handig voor diverse soorten ruimtes deze professionele theaterdoeken in de kleur zwart vanaf 8mworden wereldwijd gebruikt. Deze gordijnen zijn brandwerend en uitermate geschikt voor theaters, cafe’s, kantoren, podiums en studio’s. Voer je hoogte en breedte in en selecteer ogen of ringen. Dit witte doek van Adam Hall is meter breed en meter hoog. Eén rand is omgezoomd en voorzien van ringen om het doek eenvoudig op te kunnen hangen.


Zwart theaterdoek

Dit theaterdoek van Adam Hall is behoorlijk stevig. De dikte van dit doek is 3gram per vierkante meter. Ideaal om je zaal of podium mee aan te kleden of delen mee af te schermen. Brandvertragen zwart en ondoorzichtig theaterdoek van Adam Hall. Voorzien van ophangringen en met een formaat van meter breed en meter hoog.


De Van Schoonhoven International backdrop. De afmeting is 3m breed en 6m hoog. Backdrop van Showtec gemaakt van zwart molton. Dit zwarte theaterdoek is uiteraard brandwerend en heeft ophangogen aan de bovenzijde.


Dit professionele theaterdoek zwart onbewerkt is standaard meter breed. Selecteer uw hoogte van dit hoge kwaliteit doek onbewerkt van de rol. Dit doek is ideaal voor diverse doeleinde zoals voor de horeca, theater, podia, reclamebureaus. Tot 8mbetaal je euro.


Vergeet niet ogen of ringen te selecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts