donderdag 6 mei 2021

Zwarte theelichtjes

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel.


Kaarslicht zorgt voor sfeer.

Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Een pak van zes zwarte theelichtjes met een delicate opium geur. De theelichtjes kun je zowel binnen als buiten gebruiken om je huis of appartement op te fleuren. Door het branden van deze gekleurde theelichtjes , ga je je spontaan prettiger voelen omdat de lichtpuntjes rust, sfeer en zelfs warmte geven.


Zwarte metalen kaarsenhouder met theelichtjes Arbory. Op voorraa gratis levering voor Kerstmis. Meer feestartikelen, thema feestartikelen goedkoop, halloween thema en halloween versiering decoratie zijn ook te vinden via de zoekfunctie bovenaan theelichtjes -kopen.


Waxinelichthouder zwart met koper.

De afmeting van het theelichthoudertje is ca. Theelichthouder zwart met koper bestellen. Prachtige theelichthouder uit India in filigrainstijl. Deze waxinehouder geeft een schitterende reflectie door alle kleine gaatjes die er in zitten.


De buitenkant is strak in mat zwart en de binnenkant sjiek zilver. Dit zorgt voor een prachtige gloed! Mooi te combineren met de theelichtjes in zilver of vintage koper.


Hij bestaat uit een zwarte houten plaat voor verschillende theelichtjes en een behuizing van spiegelglas in blokvorm. Deze bijzondere, gespiegelde theelichthouder zorgt voor een adembenemende en romantische sfeer. Leuke set theelichtjes met afbeeldingen van sinterklaas, Zwarte piet en welkom sint en piet. Een robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Lund-serie een Scandinavische look-and-feel.


De Lund theelichten zijn verkrijgbaar in de kleuren roo wit, zwart en warm grey. Het theelicht is geschikt voor de en Lund theepot. Gezellige theelichthouder uit India in filigrainstijl. Hoe leuk zijn deze theelichtjes met boodschap. Tijdens het branden verschijnt er een tekst in het theelichtje.


En het leuke is het kan door de brievenbus.

Je kunt bij opmerking invullen waar het kaarsje voor bedoelt is. We zullen dan een theelichtjes met geheime boodschap maken. Set bestaat uit kaarsjes met ons kaartje. Dat betekent ook dat de kankerverwekkende stoffen die in deze zwarte rook zit, jouw longen niet zullen vervuilen. De kaars brand ook nog eens tot langer in vergelijking met een normale kaars.


Een huis vol met (onze) sfeervolle kaarsen is dus geen probleem! De kaarsen zijn verkrijgbaar in maar liefst verschillende zachte kleuren. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts