dinsdag 26 januari 2021

Zinken spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Ruim assortiment online bestellen! Een leuke blikvanger in je interieur is deze antiek zinken spiegel van het Nederlandse merk LightLiving. Leuk voor in de woonkamer of hal. Zinken spiegel met bloempotjes zink 43.


In de bloempotjes zitten onderin gaatjes voor de afwatering. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Vier keer spiegel met zinken rand 25x25. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Mooie grote spiegel met een brede zinken rand. Houten lijst is gemaakt van ruw pallethout en krijgt door de afwerking een uitstraling van metaal. Opmerkelijk is dan de dat de nerven en noesten - de tekening - van het hout zichtbaar blijven. Maar hij kan natuurlijk ook in de slaapkamer of badkamer geplaatst worden.


Hij is niet alleen heel decoratief, maar ook handig als make-up spiegel. De spiegel wordt ondersteund door middel van een metalen. Deze spiegel is afgewerkt met een prachtige eiken rand. De rand is net als de Todi-meubellijn strak in verstek afgewerkt. Hij is met de hand gemaakt in Nederland en verkrijgbaar in elke maat naar wens.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Blank zink , Anthra zink en Quartz zink. Als u de spiegel buiten hangt gaat het blank zink verweren door de weersinvloeden Anthra en Quartz zink is al gekleurd in de fabriek en verkleurd niet meer, zink is zeer duurzaam en roest niet.


Onze spiegels hebben een roestvrije laag waardoor de spiegel minimaal jaar niet zal verweren. Oftewel, u kunt veel langer genieten van een mooie spiegel in de tuin. Wij maken uw tuinspiegel volledig naar uw wens op maat!

Tuinspiegels bestellen bij Kemerink Tuintrends heeft vele voordelen. Spiegel in zinken omlijsting. U kunt gemakkelijk de vele spiegels vergelijken op onze website en zo bekijken welke spiegel het beste voor u is. Een nog veel groter voordeel is dat de spiegel bij u thuis bezorgt wordt. U komt dus niet zelf met de spiegel aan het slepen.


Antiek paar zinken ossenoog spiegels. Door de jaren heen blijken de Franse antieke spiegels onverminderd populair. Niet verwonderlijk, de spiegels zijn vaak kunstwerkjes, prachtig gedetailleerd en met bladgoud of zilver belegd. We hebben ze in vele soorten en maten, bekijk ze online of in onze winkel in Casteren waar ze nóg beter tot hun recht.


Deze zinken spiegel zal niemand ontgaan! U heeft bijvoorbeeld een steigerhouten tafel waarvan het blad na enkele jaren niet meer mooi is. Een zinken blad is dan een uitkomst.


Met een dergelijk blad gaat Uw tafel weer jaren mee. Hieronder een aantal voorbeelden van zinken bladen zoals deze reeds zijn toegepast. SZett - dé specialist in zinken bladen Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van zinken tafelbladen. Wij kunnen deze bladen in vrijwel alle gewenste maten en vormen leveren. Het onbehandelde zink zal door de weersinvloeden een ’oude’ uitstraling krijgen.


Gepatineerd zink zal vrijwel niet veranderen door weersinvloeden. Langwerpige tuinspiegels met zinken rand en niet-verwerende spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts