donderdag 21 januari 2021

Zonwering screens

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 99. Verschillende types screens. De screen is technisch gelijk aan een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering , zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen.


De vele voordelige eigenschappen maken dat screens de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden in Nederland.

Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft.


Met de zonwering screens van Markant zonwering kunt u namelijk, naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd van het zonlicht blijven genieten. Niet alleen filteren zonwering screens het zonlicht voor. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt.


Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

Een screen is de perfecte zonwering als je weinig ruimte hebt. De screen is namelijk met een aluminium frame rondom het raam gemonteer waardoor je het gehele raam, en dus jouw kamer, van de zon kunt weren. Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten. De speciale stof maakt het mogelijk dat je overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.


Dan zijn de Brustor zonwering screens een praktische en elegante oplossing. Onze screens werken niet enkel verduisteren ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af.


Zonweringsscreens hebben een doorzicht van donker naar. Keuze bij de basis zonwering screens. Screens worden op of tussen het kozijn gemonteerd. Bij de collectie basis zonwering screens kunt u kiezen uit: een ronde screen bak, een afgeschuinde screen bak of een vierkante screen bak.


Alle assemblage materialen van de screen zijn klasse ARVS en voorzien van CE normering en het Tuv keurmerk. Voor prijzen van de screen selecteert u onder een selectie. Ook grote screens doe je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige Somfy motor. Vaste of draadloze bediening.


Met een Somfy motor in je screens is het bedienen van je zonwering kinderlijk eenvoudig. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw.

Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit. Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten. Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens. U kunt onze showroom in Heerhugowaard bezoeken, maar u kunt ook via onze webwinkel diverse zonweringproducten direct bestellen tegen zéér scherpe prijzen!


Zo kunt u online markiezen, uitvalschermen, screens , knikarmschermen en rolluiken bestellen, maar ook zonwering voor een pergola of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts