dinsdag 3 november 2020

Woontrends 2016

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Gelukkig veranderen woontrends niet zo snel als modetrends. Elk jaar je interieur helemaal over de kop gooien, is ook een beetje teveel van het goede.


Ik zou het wel willen, maar dan gaat mijn portemonnee in protest. Ben jij liefhebber van dit onderwerp?

Zo ontstaat de zoektocht naar het verlengen van de eigen zintuigen, zoals een man die magneten in zijn handen laat plaatsen om magnetische velden te kunnen voelen. Alle woonstijlen op een rij. Ook zijn er uiteenlopende trends gesignaleerd. In deze blog vertel ik je alles over grootste woontrends en de absolute must-have’s en do’s op lifestyle- en interieurgebied voor komend woonjaar.


Van groene oase tot basic woonhuis en van aardse materialen tot bloemenpracht. Wuivende palmbomen, cabrio’s en een helderblauwe zee: de woontrend Miami Vibes neemt je mee naar het zwoele Florida! Bekijk meer ideeën over Interieur, Geel interieur en.


Lidewij maakt een onderscheid tussen modetrends en woontrends. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen? De keuken-, woon- en slaapkamer accessoires hebben vaak een Scandinavisch design. Elegant, eenvoudig en met een vleugje natuur in de vorm van hout of aardewerk. Kijk met ons mee naar de nieuwe woontrends volgens Zara Home!


Ronde en ovale vormen in meubels en woonaccessoires. Poeder- en huidskleuren waren onmisbaar in elk interieur. Binnen en buiten lopen in elkaar over.

De natuur komt naar binnen. En dat doen we met heel veel plezier, want eigenlijk net als elk jaar, kunnen we ook volgend jaar heel veel leuks en vooral goeds verwachten. Op deze pagina vind je alle updates met actuele interieurtrends. Op Woontrendz ontdek je dagelijks de nieuwste woontrends en doe je wooninspiratie op. Door dagelijks de website te bezoeken ontdek je altijd de meest populaire en recente woontrends en doe je meteen wooninspiratie en leuke woonideeën op.


Ronde vormen nemen minder ruimte in, ideaal dus voor degene met een klein huis. Maar je kunt hierbij ook denken aan natuurlijke materialen zoals marmer, hout, steen en keramiek. Algemene trends die opvallen, maar ook specifiek voor de keuken, slaapkamer, badkamer en ook de tuin wordt niet vergeten. Dat betekent bijvoorbeeld niet alleen een open keuken, maar nog veel meer verwijderde muren.


Ook ramen van vloer tot plafond helpen om een gevoel van openheid te creëren. Bent u op zoek naar wooninspiratie voor uw woon-, eet- en slaapkamer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts