dinsdag 10 november 2020

Wijnrek marskramer

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Kies uit 2producten vanaf € 150. Ruim assortiment online bestellen!


Het Bacca wijnrek van kwaliteitsmerk Zack is een stijlvol en stevig wijnrek voor in de keuken of uw wijnkelder. Door de neutrale kleur en het strakke ontwerp zal het flessenrek in vrijwel ieder interieur een mooie toevoeging zijn. De website van Marskramer maakt gebruik van cookies.

Dit doen wij om de websites goed te laten functioneren en het gebruik ervan te kunnen analyseren en het bezoek. Bovendien worden cookies gebruikt om ook buiten de websites van Marskramer relevante, gepersonaliseerde berichten van Marskramer te kunnen tonen. Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt. Een wijnrek biedt deze mogelijkheid niet, maar omdat wijnrekken vaak in de kelders te vinden zijn is de wijn hierdoor vaak toch op de juiste temperatuur in te schenken.


Metalen wijnrekken dragen verder niet bij aan het verbeteren of stabiliseren van de omstandigheden in de wijnkelder, isolatie en klimatisering zullen vaak noodzakelijk zijn. De degelijkste metalen wijnrekken treft u hier aan, de voordeligste wijnrekken vindt u op deze pagina. Dit wijnrek in industriële stijl is perfect voor wijnliefhebbers.


Dit opvallende wijnrek zal een vleugje stoere charme aan je keuken, eetkamer of woonkamer toevoegen.

Het biedt plaats aan flessen en heeft handige lades voor het bewaren van accessoires. Het assortiment van Marskramer is veelomvattend. Zomers kun je heerlijk buiten vertoeven. De laatste wijnrekken trends. Een wijnrek is ideaal voor het opbergen van flessen wijn.


Wijnrekken voor 22u bestel morgen in huis. Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je ruimte en liggen je flessen stabiel. Het verschil tussen wijnrekken is vooral het materiaal en het aantal flessen dat er in past. Qua materiaal kies je bijvoorbeeld uit metaal of hout. Wat betreft het aantal flessen is de keuze bijna.


Met de handige wijn- en flessenrekken hoeft het bij eentje niet te blijven en kunt u veel inslaan voor andere gezellige momenten. Het kwalitatieve draadwerk ziet er. Flessen LDit handige metalen wijnrek is geschikt voor maar liefst flessen van liter (standaard maat wijnfles).


Naast het praktische gedeelte dient het ook als mooie decoratie in de woonkamer. Ideaal voor de wijnliefhebbers. Het wijnrek wordt geleverd met bevestigingsmateriaal om het eventueel aan de muur vast. Vergelijk meer Decoratie aanbiedingen op Beste.


Eef onderscheidt zich onder meer door kwalitatief hoogwaardig tafellinnen.

Van broodmand tot tafelklee van schort tot tafelloper, over metalen borden en. Het rek is gemaakt van smeedijzer dat volledig gepoed. Tomado is verkrijgbaar bij Blokker, Marskramer , Hema en via de verschillende webwinkels zoals bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts