donderdag 12 november 2020

Wijzonol lbh 4so hoogglans

Wijzonol lbh 4so hoogglans

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Wijzonol LBH lak bestellen?


Zeer goed buitenduurzaam Mooie strakke vloei Hele jaar door te verwerken 4. Deze buitenverf is namelijk het hele jaar toe te passen op verschillende. Hoogglanzende aflak met een zeer goede buitenduurzaamheid op basis van urethan-alkydhars. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


De lak is erg goed te verwerken en heeft een fijne vloeiing. De goede aanvangsdroging van slechts uur beperkt de kans op oneffenheden tot een minimum. LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak. Bespaar tot wel via kiesproduct. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Wijzonol lbh 4so hoogglans

Je kunt hier uitstekend buiten gebruik van maken. Op basis van alkydhars als bindmiddel kies je voor niets minder dan de beste kwaliteit, zodat het schilderwerk ook door de jaren heen mooi duurzaam zal blijven. Bovendien kun je rekenen op een optimaal glansbehou dankzij de gesiliconiseerde alkydhars die er is gebruikt. Het product is het gehele jaar te verwerken, en heeft een lang kleurbehoud. Voor 23:besteld = morgen in huis.


Bij hoge en lage temperaturen te verwerken. Laagdikte micrometer droog = ca. Toepassing: Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof.


Wijzonol lbh 4so hoogglans

Fraaie hoogglans verf met langdurig glansbehoud ca. Ook deze hoogglans is natuurlijk op iedere gewenste kleur te mengen. Hieronder het complete informatieblad van LBH Hoogglans SO. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar. Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur!


Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Het is geschikt in 4so -systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof.


Wijzonol lbh 4so hoogglans

Als 4-seizoenen grondlak op hout en overgrondverf c. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4SO Hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Uitstekend buitenduurzaam - Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud - Zeer mooie vloei - Goed standvermogen en (kanten)dekking - Gehele jaar te verwerken Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof, buiten. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit verf?


Welke vullen buitenduurzaam en 4-seizoenen (overstaan) te verwerken is. LBH 4SO verf: Bij verfgroothandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts