woensdag 2 december 2020

Zwart gehard glas op maat

Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband.


Zoek naar gehard glas op de nieuwe KensaQ.

Bestel eenvoudig tempered glass protector op maat voor jouw telefoon bij GSMpunt. Al uw glas online bestellen, scherpe prijzen, op maat gelever korte levertijden. Wanneer u bij Glashandelonline.


Het glas wordt eerst volledig op maat gesneden. Dit snijden wordt machinaal uitgevoer net als de eventuele bewerkingen zoals boringen, uitsparingen of het slijpen van de randen. De producten worden direct geleverd uit onze fabriek in Franeker en worden geleverd door de gehele Benelux. Elke maand worden er nieuwe producten gelanceerd waardoor het aanbod aan glazen producten snel stijgt.


Ook gekleurd glas kan je bij ons bestellen.

Dit gekleurde glas wordt in vakjargon ook wel parsol glas genoemd. Dit glas is doorzichtig en door-en-door gekleur we noemen dat in de massa gekleurd glas. De stoffen die de kleur veroorzaken zijn tijdens het productieproces van het glas aan het vloeibare glas toegevoegd. Eerst wordt de glasplaat helemaal op maat gemaakt incl.


Daarna wordt deze verhit en geforceerd afgekoeld. Hierdoor ontstaan er duw- en trekspanningen in het glas die het de sterkte geven. Na het harden kan je niets meer aan het glas aanpassen.


Ook voor andere toepassingen in en rondom huis is gehard gekleurd glas geschikt. Binnen het interieur wordt het toegepast als glazen douchewan glazen deuren, glazen achterwand keuken of glazen planken. In het exterieur wordt gehard glas op maat , in combinatie met gelaagd glas , veelvuldig gebruikt als glazen balustrades. Gehard gekleurd glas op maat.


Veiligheidheids gekleurd Lacobel Safe glas. Gekleurd glas voor alle toepassingen binnenshuis. Achterkant beschermd met veiligheidsfolie. Dit beschermd de kleur en het glas valt bij breuk niet in scherven maar blijft bijeen.


Thermisch gehard gekleurd veiligheidsglas Dit is tot maal sterker dan normaal glas met dezelfde dikte. Daarnaast is er nog de keuze voor gehard satin of voor extra helder in uiteenlopende diktes.

De maat van het glas kan in breedte en hoogte in millimeters. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Stel hier zelf een glasplaat op maat samen van gehard , gehard gelaagd of gelaagd glas. De glasplaten zijn volledig op maat samen te stellen en de prijs is direct zichtbaar. Een glasplaat nodig voor keuken, badkamer of tafel? Deze op maat gemaakte Screenprotector voorkomt krassen en houdt ook vuil tegen. De Screenprotector is eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen.


Glazen (buiten)deuren, glazen wanden, glazen tafelbladen, glazen puien…. Glas snijden op maat Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie. Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas , gehard glas brons en gehard glas grijs. Het resultaat is krachtig en hard glas dat veilig en extra weerbaar is, ideaal voor plekken waar de kans op een breuk in het glas wat hoger is. Niet voor niets dat gehard glas ook in de categorie veiligheidsglas thuishoort.


Mocht gehard glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in ontelbare kleine stukjes die niet groot en scherp zijn. Wij leveren voordelig gehard glas in heel Nederland. Kijk voor het volledige assortiment glas op Glaswebwinkel. Doordat gehard helder glas een thermische behandeling heeft gehad is dit tot wel vijf keer sterker dan normaal glas. De kans dat gehard helder glas beschadigd is daarom veel kleiner.


Ook glaszetters kunnen van ons uitgebreide aanbod gebruikmaken. U profiteert hoe dan ook van de scherpe prijsstelling die wij hanteren. Dat kunnen wij realiseren doordat wij groothandelprijzen bieden.


Na het opgeven van de afmetingen en de eventuele randafwerking wordt direct de prijs berekend en getoond en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd. Wij tonen de prijs van het hardglas op maat inclusief BTW en exclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts