vrijdag 4 december 2020

Zwart memobord

Kies uit producten vanaf € 50. De grootste collectie memoborden! Memoborden tegen de laagste prijzen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De clips worden niet meegeleverd.

WireDesign zwart metalen memobord 80xcm. Geleverd inclusief ophangrekken, magneten en papierklemmen naar keus. Ideaal om te gebruiken als memo rek of muurdecoratie.


Zwart gepoedercoat en daardoor ook buiten te gebruiken. Perfect voor in bijvoorbeeld de keuken of de hal. De memoborden kunnen tegen een muur worden gezet of worden opgehangen.


Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs ophanghaken die bij de memoborden passen te bestellen. Dit memobord van het merk LABELis een ontzettend stoer memobord uitgevoerd in de kleur antiek zwart.

Plaats er notities op om ervoor te zorgen dat je afspraken nooit meer vergeet! Dit memobord , gemaakt van hoogwaardig metaal is uitgevoerd in de kleur antiek zwart en voorzien van een stoere, witte vintage print. Liggen je favoriete tijdschriften steeds door het hele huis? Geschreven bij Acaza - Magnetisch memobord - Glas - Zwart - 45x45cm.


Qua uiterlijk mooi bor ook makkelijk te monteren (zelfs voor een vrouw ;) met bijgeleverde pluggen en schroeven. Hierdoor ziet het er leuk uit, maar het is natuurlijk ook hartstikke handig. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Op deze manier kun je het zo creatief en vrolijk mogelijk op-pimpen als je zelf wilt, kortom een super handig en stijlvol zwart memobord.


De lijst is overigens gemaakt van oud en gebruikt steigerhout. Stift voor memobord zwart stuks kopen? Grappig, zwart memobord in vorm van koe, met rode hartjes. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Een zwart metalen memobord geeft een stoere uitstraling aan de ruimte.


Het voordeel van een metalen wandrek is dat je er veel losse dingen aan kunt hangen. Zet het rek in als geheugensteuntje door er jouw to-do-lijstjes aan op te hangen. Gebruik je het wandrek liever als muurdecoratie?

Magneetborden van zwart rvs geborstel unieke eyecatcher. Uit voorraad leverbaar en gratis verzending. Dit zwarte Wire memobord van VTwonen is ideaal voor het ophangen van jouw favoriete foto’s, quotes of kaarten!


Hang je mooiste schatten aan dit rek. Leuk voor op kantoor, de woonkamer of de kinderkamer! Op het glazen memobord verzamel je alle belangrijke dingen perfect en overzichtelijk bij elkaar. Met behulp van magneten en witte memobordstiften kun je handig afspraken inplannen.


Zwart memobord van House Doctor is de ideale wanddecoratie. Schrijf uw lijst met boodschappen voortaan op dit whiteboard en vergeet nooit meer iets. Het bord is gemaakt van metaal en heeft een zwarte rand.


In drie simpele stappen maak je van een kale een MDF- plaat een. Iedereen kan wel een memobord gebruiken al is het maar om de boodschappen op te noteren in de keuken of de afspraken op te noteren of te prikken in de hal. Een memobord is een kado artikel bij uitstek!


Kortom neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van memoborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts