maandag 23 januari 2017

Verduisteringsgordijnen

Volledig verduisterend en perfect op maat Direct klaar voor gebruik en voordelig. Bekijk nu onze unieke collectie! Bestel gratis stalen om thuis te kijken en kiezen!


Zoek naar gamma raambekleding op de nieuwe KensaQ. Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Gordijnen en overgordijnen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.


Verduisteringsgordijnen hangen in sommige gevallen iets stugger dan normale overgordijnstoffen door de dikte van de stof. De verduisterende stoffen zijn verduisteren maar niet lichtdicht.

Dit houdt in dat ze altijd nog wel wat licht doorlaten. Lichte kleuren laten meer licht door dan donkerder tinten. Deze verduisteringsgordijnen blokkeren zonlicht en schadelijke uv-stralen, dempen geluid van buiten, en bieden privacy. Verduisterende kant en klaar gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Hierbij kies je voor een stof die aan de achterkant een verduisterende coating heeft, zodat er geen licht door heen komt.


WE hebben een heel mooie stof in dit type verduisteringsgordijnen , gordijnstof BONAIRE verduisteringsgordijnen linnen. Dat is een blackout stof met een mooie linnenstructuur aan de voorkant. Niet alleen voor gordijnen en raamdecoratie maar ook voor de mooiste tapijten, vinyl, pvc vloeren en behang. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Overgordijnen zijn van zichzelf al lichtdichter en warmtewerender dan bijvoorbeeld vitrage of inbetween gordijnen. We houden de laatste trends op het gebied van raamdecoratie nauw in de gaten,.


Goed verduisterende gordijnen bestel je bij wehkamp. Verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. Gratis bezorging vanaf 20. Op zoek naar een nieuw interieur?


Bij onze woonwinkels vind je meubels om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken. Meubels van IKEA hebben een uniek design, zijn functioneel en duurzaam geproduceerd.

Luxe verduisterende gordijnen voor een bodemprijs? Perfect voor de slaapkamer! Bovenstaand vindt u onze verduisteringsgordijnen die momenteel erg populair zijn.


Het onderstaande aanbod is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Bent u liever opzoek naar gordijnen die meer licht doorlaten kijk dan naar onze glasgordijnen. De goedkoopste dealer van LuXtra dakraam verduisteringsgordijnen en buitenzonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts