donderdag 6 februari 2020

Tuintafel grey wash

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Bestel eenvoudig en snel online.


Ruim assortiment online bestellen! Een tuintafel van greywash is tegenwoordig helemaal in!

Daarom heeft Kees Smit Tuinmeubelen een groot assortiment greywash tuintafels in haar assortiment. De tuintafels hebben een goede kwaliteit en worden voor de laagste prijs aangeboden. Dit recycled teak is afkomstig van oude huizen in Indonesië, welke niet meer in gebruik zijn.


De Nimes tafel is van recycled teak, in de kleur grey wash. Gaten van oude spijkers, boorgaten, groeven, scheurtjes en oneffenheden blijven behouden. Platinum Lyon teak tuintafel 240x1- grey wash. Verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen.


Leverbaar in de kleuren Whithe Wash , Black Wash , Old Brown Wash , Antraciet Wash en Grey Wash. Strakke tuintafel die naar wens kan worden gecombineerd met de tuinstoelen.

Wij leveren maatwerk, dus vandaar dat wij in staat zijn om uw ideale tuintafel te leveren. Bespreek met ons uw voorkeuren voor de afmetingen, de bladgrootte, de tafelpoten en het materiaal, en wij zorgen voor jouw droomtafel! Benieuwd naar de behandelingen voor onze tuintafels en tuinbanken? Grey wash is dan een mooie oplossing. Deze beits geeft het steigerhout dezelfde grijze gloe terwijl de natuurlijke nerven en noesten gewoon zichtbaar blijven.


Zo krijgt uw steigerhouten meubel een authentieke en doorleefde uitstraling! Breng de wash aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg de overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Ook de mate van verdunning bepaalt het effect.


Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe. Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk. Kies uit 7producten vanaf € 290.


Koop nu tuintafels voor uw huis. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Dit tuinmeubel is gemaakt van teak en vraagt weinig onderhoud.


Tuintafels online bij LIDL. Kijk ook even naar onze tuinstoelen! Heb je je ideale tuintafel uitgekozen,.

Steigerhouten X-poot tuintafel met zwarte kruispoten. Combineer met deze artikelen voor nog meer voordeel. Diversen kleuren wash : White- Grey en Blackwash. Water afstotend dus ook voor buiten geschikt!


Eettafel Salzburg Acacia woonprogramma in de kleur grey wash. Dit woonprogramma is mooi en robuust met een eenvoudige belijning en hoogwaardige afwerking. Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Hoe breng je een wash aan? Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts