woensdag 5 februari 2020

Vouwgordijn 180 breed

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies voor een vouwgordijn als raamdecoratie. Je hebt bij GAMMA een uitgebreide keuze uit vouwgordijnen in verschillende stofsoorten, kleuren en dessins. Onze vouwgordijnen worden kant-en-klaar gelever inclusief alle benodigdheden om de vouwgordijnen aan de wand of het plafond te bevestigen.


Vind je geen geschikt vouwgordijn ? Met dit lichtdoorlatende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval, maar biedt voldoende privacy. Het vouwgordijn hangt door de geïntegreerde baleinen altijd mooi strak.


Een vouwgordijn is eenvoudig en stijlvol en past in uiteenlopende interieurs. Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen.


Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren? Dit vouwgordijn geeft je interieur een warme, sfeervolle uitstraling. Laat dan je vouwgordijnen voeren.


De verduisterende stof maakt dit product ideaal voor slaap- en kinderkamers. Het heeft een afmeting van x 1centimeter. Geef jouw woonruimte een warme uitstraling met het OK vouwgordijn lichtdoorlatend wit 90x175cm. De katoenen stof van het vouwgordijn hangt gedrapeerd naar beneden. Dit geeft een romantisch effect geeft.


Aan een kleine meerprijs heb je dan alle raamdecoratie op maat. Geen tijd om zelf je raambekleding te meten of te monteren? Stel uw vouwgordijn op maat naar wens samen. De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof.


Vouwgordijn 180 breed

Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer. De stof van een vouwgordijn kan reageren op vocht en temperatuurwisselingen. Voor een badkamer is een vouwgordijn dus geen verstandige. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €25.


Op zoek naar vouwgordijn 1breed woonaccessoires? De leukste vouwgordijn 1breed woonaccessoires vind je op VERGELIJK. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisteren centimeter breed en 1centimeter lang. Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.


Vind de beste selectie vouwgordijn 1breed fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit vouwgordijn 1breed voor de dutch luidspreker markt bij. Kleur bruin, lichtdoorlaten zie foto voor het etiket. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Wens je een ander formaat dan deze standaardmaat rolgordijn? Ook dat is mogelijk bij Raamdecoratie.


Andere lengtes vallen onder de rolgordijnen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts