donderdag 20 februari 2020

Vouwgordijnen laten maken met eigen stof

Vraag een gratis monster aan. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen.


Vouwgordijnen laten maken met eigen stof

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. We zijn tevreden, als u tevreden bent.


Onze vouwgordijnen worden volledig in onze eigen fabriek gemaakt, met speciaal ontwikkelde machines, die ervoor zorgen dat uw vouwgordijnen precies op maat en helemaal strak geproduceerd worden. Vouwgordijnen op maat, die volledig passen in elke ruimte van uw woning. Wij zijn Knip en klaar gordijn. Wij bieden een uniek concept voor het laten maken van gordijnen en vouwgordijnen. Zelf kunt u stof kopen waar u maar wilt en wij kunnen daar voor u de mooiste gordijnen en vouwgordijnen van maken.


Alles voor u op maat gemaakt. Met behulp van onze gordijncalculator berekent u hoeveel stof u nodig heeft en hoeveel het maken gaat kosten. Via de gordijncalculator kunt u direct uw bestelling plaatsen. De essentie zit hem vooral in het op de goede hoogte en recht stikken van de tunnels.


U zult merken dat als u ons plan van aanpak volgt, het maken van uw eigen vouwgordijn makkelijker is dan u denkt. Het zelf maken van een vouwgordijn is dus niet alleen erg gemakkelijk en goedkoop: Je kunt ook nog eens zelf kiezen welke soort stof , kleur, welk dessin en welk materiaal je gebruikt, maar bovenal is het gewoon superleuk en niemand anders heeft het! Als voorbeeld: Één kant-en-klaar vouwgordijn kost per stuk al gauw € 300. Net als alle gordijnen worden uw vouwgordijnen op maat gemaakt in ons eigen atelier.


Uw vouwgordijn wordt gemaakt van stof die u zelf kiest. U bent dus niet gebonden aan een boek met voorbeelden. Het fijne aan gordijnen op maat laten maken door de Voordeelgordijnen.


Dit komt doordat zij over een eigen atelier beschikken, hierdoor kunnen zij de gordijnen op korte termijn leveren. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Iedere stof biedt weer een eigen sfeer. Je gordijnen worden snel (twee weken) en vakkundig op maat gemaakt. Door de snelle levering is je nieuwe interieur zo compleet!


Vouwgordijnen laten maken met eigen stof

Ook voor loodveter aan zetten kunt u bij ons terecht. Gordijnen, Inbetweens en vouwgordijnen op maat gemaakt. Vandaag bestel morgen in huis!


Bij GAMMA vind je onder andere vouwgordijnen met baleinen. Baleinen, de horizontale latjes, zorgen ervoor dat je vouwgordijn strak hangt. Met baleinen wordt het doek gelijkmatiger opgevouwen. Hiernaast kunnen prijzen van losse gordijnen variëren als er wel of niet meerdere gordijnen worden besteld.


Vouwgordijnen laten maken met eigen stof

Wanneer meerdere gordijnen van dezelfde stof worden samengestel wordt de prijs per gordijn lager. Zodra gordijnen in een set zitten verandert de prijs omdat er efficiënter met de stof omgegaan kan worden. Doordat we de vouwgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel goedkoper uit. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn. Vul de gewenste maten in en laat u verrassen door de prijs.


Hoe werkt een lichtdoorlatend vouwgordijn? Bij een vouwgordijn wordt de stof afgewerkt met baleinen. Stap voor stap uitleg om gordijnen te maken. Heb je een mooie stof gevonden of.


Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken. De prijs van je gordijnbestelling wordt bepaald door de gekozen stof en de prijs van de stof per meter en de gekozen maakmethode. De plooi bepaalt hoeveel stof we nodig hebben om je gordijn te maken.


Bij iedere stof op onze website staat vermeld wat de samenstelling van de stof is. Natuurlijke materialen hebben vaak als eigenschap dat ze wat werken, daarom worden ze vaak gemixt met een ander materiaal om ze meer geschikt te maken voor gebruik in gordijnen. Worden gordijnhaken meegeleverd bij mijn bestelling? Batist: Deze stof heeft dezelfde structuur als die van linnen.


Er is geen inkijk van buitenaf, maar toch is het transparant. Een mooie soepel vallende stof. Heel geschikt voor het maken van een vouwgordijn als je toch nog wat licht binnen wilt laten. Linnen: Dit materiaal is zeer sterk en leent zich uitstekend voor een vouwgordijn. Online vouwgordijnen op maat bestellen.


BlindDesign is specialist in het maken van mooie vouwgordijnen op maat. Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen. Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts