maandag 17 februari 2020

Veiligheids glasfolie

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. Bekijk de voordelen van Glasfolie! Bestel je Glasfolie online.


Het geeft glas een grotere sterkte, waardoor het bij uitgeoefende druk minder snel zal doorbreken of versplinteren.

De dikke, transparante folie versterkt uw ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt. Lees meer over veiligheids glasfolie. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?


Of geleverd voor zelfmontage, met montage-instructie. Doorvalveilig, anti-vandalisme, anti-snelkraak, inbraakvertragen anti-splinter en veilig in het geval van een explosie. Vaak wordt deze glasfolie ook gebruikt om van gewoon glas veiligheidsglas te maken!

Deze glasfolie of plakfolie wordt met name toegepast op glas in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren en natuurlijk bij u thuis! De raamfolie is transparant, u blijft helder zicht naar binnen en buiten houden. De taaie folie versterkt het raam en houdt scherven en splinters bij elkaar wanneer de ruit breekt.


Welkom op de website van Glasfolie Nederland b. Het geven van een garantie van jaar tot levenslang is dan ook heel normaal. Deze veiligheids glasfolie wordt vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Kortom om te zorgen dat bij breuk het glas niet toegankelijk is of schade kan veroorzaken.


Uiteraard werken wij met de beste glasfolies die er bestaan op de markt, zoals 3M, Solargar Sungar Suntek,… en voldoet ons montageteam aan de hoogste kwaliteitsnormen. Veiligheids Eco Glasfilm is een dikke taaie film, gemaakt van PET. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn, dat u aan het juiste adres bent, wij denken daarom ook oplossingsgericht en vakkundig met u mee. U kunt vaak zelfs korting ontvangen op uw premie bij verzekeringsmaatschappijen wanneer uw ruiten voorzien zijn van deze speciale glasfolie.


Het grote voordeel van de Safety Window Films is dat ze kunnen worden gemonteerd op de bestaande beglazing ( retrofit ). Het assortiment van Sunproof bestaat onder andere uit veiligheidsfolie, welke er voor zorgt dat het raam verstevigd wordt en daardoor minder snel breekt. De veiligheidsfolie van Reprosol beschermt tegen glasbreuk. Deze inbraakvertragende folie kan ook helpen tegen diefstal.

Dit heeft als voordeel dat er nagenoeg geen beschadigingen kunnen optreden en dat er op iedere willekeurige locatie in Nederland kan worden gewerkt. Dus als u glasfolie monteert, besef dan dat uw glasfolie de zonnestralen zal absorberen en ook uw raam zal warmer gaan worden. Wanneer de glasfolie te veel hitte absorbeert en het raam te warm wordt, zal de raam onherroepelijk breken. Top raamfolie toepassingen.


Dé glasfolie specialist van Nederland. Bescherm vandaag nog uw spullen! Glasfolies voor zonnewering, veiligheids - en energiebesparende oplossingen voor residentiële toepassingen Een betere omgeving, binnen en buiten. Hierbij valt te denken aan zon- en warmtewerende glasfolie , inkijkwerende folie, tintfolie voor ramen en decoratieve raamfolie.


Meer informatie of een afspraak maken? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over veiligheids glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van veiligheidsglasfolie met u. De ramen krijgen hierdoor de eigenschappen van gelamineerd veiligheidsglas terwijl de kosten aanzienlijk lager zijn dan het glas vervangen door gelamineerd glas. En daar proberen we zoveel mogelijk mensen bij te helpen.


Wij geloven dat iedereen dat verdient. Helaas is ons product bij veel mensen nog onbekend. Ons doel is glasfolie bekender te maken en mensen te voorzien van optimaal comfort en verlaging in kosten.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts