woensdag 12 februari 2020

Workshop kussens maken

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. De kosten voor de workshop bedragen € 8per persoon voor de middagworkshop en € 13voor een workshop van een hele dag. Eerst samen met de kinderen alle hapjes maken en hierna lekker smullen! Je hoeft niet te kunnen naaien, iedereen kan een uniek kussen maken. Het resultaat is aan het eind verbluffend.


Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe je het kussen maakt. Het yoga kussen maken we met een binnenkussen dat we vullen met boekweitkaf. De workshop duurt uur en kost maar € 375.

Deze pin is ontdekt door Vintage66. Vanaf september tot mei iedere zaterdag! Alleen de tijd liep weer vreselijk uit. Ik moet daar dus nog echt even mee aan de slag om dit ook in te korten(nog niet echt een idee hoe)maar hoe dan ook het was een ontzettend leuke dag om te doen. TIJDENS DE WORKSHOP MAAK JE DE KEUZE.


Je maakt van vilt een basistas model shopper. Deze bekleed je aan de voorzijde met een stuk koeienhuid. Verschillende creatieve workshops vindt je bij Dianes fashion.


Een leuke Ibiza sjaal maken , hippe Ibiza strandtas pimpen, tassen workshop. Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en ou passend bij het seizoen.


Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Boek uw Hotel in Marken online. Een mooi kussen voor in de huiskamer of slaapkamer, helemaal naar je eigen idee.


In deze workshop ga je een begin maken met het kussen. Thuis maak je het af, je krijgt hier voldoende info over mee naar huis datum.

Workshop Lontwollen Kussen maken – oktober. Ook zo’n mooi zelfgebreid lontwollen kussen op je bank hebben willen liggen? Zondagmiddag oktober zal Iris Kosterman van Ikwoont bij LOES deze workshop verzorgen. Chunky wol kussen maken , maak een prachtig woonaccessoire met lontwol.


Ook zo dol op die mooie producten van XL lontwol of Chunky garen? Wist je dat je deze echt supergoed zelf kunt maken ? Plof lekker neer in twee superzachte kussens ! Voor deze workshop hoef je niet te kunnen breien of haken. Dus zonder pennen of naalden. We gaan namelijk met onze handen aan de slag. Met een eenvoudige techniek, die iedereen kan leren, gaan we in ongeveer uur twee heerlijke zachte ronde kussens maken.


De keuze workshops zijn workshops die je met een groep van minimaal personen kunt reserveren bij Twiskcrea, op een datum en tijdstip in overleg. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten de workshop te volgen in de grote tuin grenzend aan de workshopruimte (de serre). Voor jezelf én één om aan jouw allerlievelings cadeau te doen. Als de armbanden af zijn kan die van jezelf natuurlijk meteen om en verpak je de andere als cadeautje.


Kies een ansichtkaart uit de Allerlievelings collectie om je cadeau compleet te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts