woensdag 12 februari 2020

Wandklok foto

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Uw eigen foto op een klok.


Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc. Ook kunt ook uw eigen tekst toevoegen aan de foto. De foto wordt door ons rechtstreeks gedrukt op de wijzerplaat.

Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Wandklok met foto frames. Deze zwarte fotolijst heeft een klok in het midden.


Simpel gezegd: hoe meer pixels je foto bevat, hoe groter en gedetailleerde de afdruk kan worden zonder kwaliteitsverlies. Heb je al een Foto wandklok ? Je zal dol zijn op deze analoge wandklok ! Hij lijkt een foto op canvas met erg realistische afbeeldingen. De wandklok is gemaakt van hout en vezelglas. Het heeft een secondewijzer.


Werkt op batterijen (x AA, exclusief). Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Hij heeft ook een handig ophangsysteem zodat je hem makkelijk een snel een mooi plekje geeft.


Zelf een wandklok maken is super makkelijk. Klok met foto online bestellen. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig.

Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag. Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis. Vandaag bestel morgen in huis! Deze grote wandklok met wereldkaart heeft mooie getallen in romeinse stijl wat het dan ook afmaakt.


De batterij wordt niet meegeleverd. Stijlvolle aluminium wandklok. Creëer een unieke wandklok met uw eigen foto. Kies de mooiste gezinsfoto van uw gezin of een indrukwekkend landschap.


Met dit originele fotocadeau met stijlvolle aluminium afwerking bent u altijd bij de tijd. Een ronde hardboard wandklok is een geschikt cadeau voor elke gelegenhei maar ook heel leuk om zelf in de woonkamer op te hangen. De ronde wandklok groot is gemaakt van stevig hardboard met een harde toplaag voor een prachtig resultaat. Een hele grote ijzeren wandklok met een opengewerkte body. De negentig centimeter grote wandklok valt extra op door de sierlijk gebogen krullen van ijzer welke de klok een landelijke en romantische uitstraling geeft.


Of de inrichting van de woonkamer landelijk is of een andere woonstijl maakt voor dit model klok niet zo veel uit. Het maken van een klok met foto is eigenlijk erg eenvoudig, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn echter wel enkele dingen waar op gelet moet worden bij het ontwerpen.


Allereerst is het belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. De foto moet een minimale resolutie van 728×7pixels hebben, oftewel megapixels. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. De fotoklok is bijvoorbeeld geschikt als wandklok voor de kinderkamer. Of maak een klok met een foto voor uw partner als liefdesverklaring en symbool van de tijd samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts