donderdag 13 februari 2020

Watertank kunststof

Vind kunststof watertank als je nu zoekt. Zoek naar kunststof watertank. Verschillende soorten watertanks. Op zoek naar een kunststof watertank ? Wij hebben allerlei soorten watertanks , van vuilwatertank tot regenwatertank.


Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van een hoogwaardig kunststof zoals HDPE of LHDPE.

Deze materialen verzekeren de beste kwaliteit en een lange levensduur. We hebben een nauwe samenwerking met particulieren en bedrijven wat betreft oplossingen in watertanks. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijden. Damme kunststoffen voorheen beter bekend als Goede Plastics-Prodoka produceert al meer dan jaar kunststof speciaalwerk en maatwerk.


Zowel in de Grafische als Fotografische sector hebben wij de afgelopen jaren o. Een kunststof watertank is bijvoorbeeld uiterst geschikt om op een regenwateropvangsysteem aan te sluiten, hierdoor worden de watertanks ook regelmatig gebruikt om regenwater op te vangen, als tussenbuffer of als tussenreservoir. Watertanks en vloeistoftanks zijn in ontzettend veel verschillende uitvoeringen te vinden. Ze variëren allemaal in materiaal, volume en vorm.

Alle watertanks van watertank. LLDPE: een niet lichtdoorlatende kunststof , wat de watertanks geschikt maakt voor opslag van drinkwater. Bent u op zoek naar een kunststof opslagtank of buffertank?


Kunststof opslagtanks en buffertank. Dan bent u bij Postma aan het juiste adres. Onze opslagtanks zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Poly Ethyleen) of LHDPE. Zo staan onze kunststof opslagtanks garant voor een topkwaliteit en lange levensduur.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dé specialist in maatwerk van kunststof tanks en producten.


U kunt onze kunststof tanks dus zowel binnen als buiten opstellen. Watertanks , vuilwatertanks en brandstoftanks voor campers, boten carrosseriebouw en de industrie. De kunststof watertanks kunnen aan de hand van een tekening op maat gemaakt worden om daarmee aan u wensen te voldoen.


Wij kunnen de kunststofwatertank naar wens leveren met verschillende kunststof appendages zoals: sokken, slangtule,door en afvoeren, in en uitgang, klotsschotten ook wel slingerschotten genoemd met doorstroomgaten, vulopening, ontluchting, hand- mangaten en inspectieluiken. Heeft u een kunststof watertank nodig die lange tijd meegaat en gegarandeerd voldoet aan uw verwachtingen? Dan is Wijtmans Plastics uw ideale partner.

Wij zijn inmiddels al vele jaren actief op het gebied van HDPE tanks en apparaten en hebben binnen verschillende branches een uitstekende reputatie opgebouwd. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Watertank , regenwaterput, infiltratievoorziening of filter nodig? Camperencaravanonderdelen. Gratis levering door Bollaert!


Van een klein formaat met een inhoud van liter tot een tank voor de grootverbruiker (1ltr.). Uiteraard zijn er ook diverse onderdelen en hulpmiddelen voorradig voor het gebruik in combinatie met een watertank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts