vrijdag 21 februari 2020

Weinor terrazza

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid.


Enjoy your garden until well into autumn – weinor ’s Terrazza patio roof will keep you well sheltered from the wind and other elements.

And your patio furniture can remain outside without being damaged. The appeal of weinor ’s patio roof is its elegant construction, attractively shaped design and high durability. Terrassenvergnügen bis weit in den Herbst hinein – mit dem weinor Terrassendach Terrazza sind Sie bestens geschützt vor Wind und Wetter. Und auch Ihre Terrassenmöbel können unbeschadet draußen bleiben. Das weinor Terrassendach überzeugt durch eine elegante Konstruktion, formschönes Design und hohe Belastbarkeit.


Ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos het hele jaar buiten blijven staan. Kubistische vormgeving en strakke lijnen. Dit terrasdak van topkwaliteit is perfect in te passen in kubistische woningen en villa’s.

De vormgeving brengt ook rust in traditionele ontwerpen. Kwaliteit is geen issue bij de Weinor producten. Vraag dit certificaat aan bij uw speciaalzaak! Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven.


Hier vindt iedereen zijn lievelingskleur: bij weinor kunt u kiezen uit 2verschillende framekleuren. Omdat weinor in eigen fabriek poedercoat, kunt u bij alle weinor producten vertrouwen op de hoogste kleur uniformiteit en een identieke glansgraad. Lees Terrazze recensies Boek nu, betaal later! Om van uw terras ook bij regen en zelfs bij sneeuw gebruik te kunnen maken, biedt het weinor kouddak WeiTop Terrazza de juiste bescherming tegen weerinvloeden. Unsubscribe from weinor DE?


Ook is een glazen terrasoverkapping Terrazza een lust voor het oog. Weinor Terrazza L terrasoverkapping van aluminium met glas. Door het elegante design past de terrasoverkapping terrazza bij ieder huis. De terrasoverkapping heeft een prachtig design en is opgebouwd uit elegante profielen met een hoge belastbaarheid. In combinatie met een terrasverwarmer en dimbare led verlichting maakt deze overkapping het mogelijk om tot in de late uurtjes en zelfs in voor – en naseizoen lekker lang buiten te kunnen zitten.


Fabrikant weinor brengt een terrasoverkapping in kubistische bouwwijze op de markt. De glas-aluminiumconstructie overtuigt door moderne optiek, hoogwaardige kwaliteit en een grote keuze aan uitrustingen. Een minimalistisch design is bij het ontwerp van gebouwen momenteel erg gewild.

En de warmte blijft lang hangen, tot in de kleine uurtjes. Maar wat als de zon hoog aan de hemel staat? Wij voorzien uw glazen overkapping van een zonwerend doek. Met een druk op de knop tovert u de schaduw tevoorschijn. Terrazza Pure, het nieuwe glazen terrasdak van weinor , is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie.


Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts