woensdag 5 februari 2020

Wave systeem gordijnen

Vind wave gordijnen het nu op Kensaq. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers.

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Een wave -plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn ! Wave gordijnen zijn een vinding van Silent Gliss. Creëer eenvoudig een mooie golf ( wave ) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof.


Bekijk snel onze wave rails om uw wave gordijn te maken! Wil je een golvend gordijn ?

Dan is het Vadain Easy Wave Systeem zeer geschikt. Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een volmaakte golfbeweging. De diepte van de golf kun je zelf bepalen. Met ringen bereik je een zelfde soort effect, maar zeker bij hoge ramen zijn de gordijnen vaak lastig te sluiten.


De Wave -plooi is onlangs geïntroduceerd op de grote interieurbeurzen en wordt gezien als vervanger van de traditionele vlinderpooi. In dit artikel leggen we graag uit wat dit inhoud en hoe u hiermee uw voordeel kunt doen. Een trend op het gebied van raamdecoratie is. Bij wave gordijnen wordt er band aan de bovenzijde opgestikt.


In dit band komen op vaste afstanden haakjes die vervolgens in de rail gaan. In de rail zitten glijders die met een koordje aan elkaar vastzitten. Een gordijn wave plooi ontstaat dus pas door de combinatie van de glijders op koord en het juiste wave band.


Bij de wave gordijnen worden de gordijnen zo gemaakt dat er golven in de gordijnen komen. Eigenlijk zoals de gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede hangen. Er wordt aan de bovenzijde van het gordijn waveband vastgezet en hierin worden haakjes ingestoken waarmee de diepte van de golven wordt bepaald.


Een verhaal apart en bijzonder fraai zijn de Wave railroedes, die in combinatie met de speciale Wave runners uw gordijnen , vitrages of inbetweens fantastisch tot hun recht laten komen.

De gordijnen glijden soepel en geruisloos over de rail, ook als die een gebogen vorm heeft. Wave rail met plafondmontage en Wave railroedes met plafond- én wandsteunen. Een uitgekiend systeem van Wave -glijders en Wave -gordijnband zorgt dat het wave gordijn met een mooie strakke plooi onder de Wave -rails hangt. Het wave band heeft een breedte van cm. Alvorens u aan de confectie van uw wave -plooi gordijn kunt beginnen moet u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid stof in huis heeft.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Nu is het zo dat wave gordijnen behoren tot de modernste gordijnen.


Door de precieze verdeling van de glijders wordt de stof van de uiteindelijke wave gordijnen in een gelijkmatige. Hoe hang je wave gordijnen op? Het is aan te raden een expert in te schakelen, omdat het bevestigingssysteem iets anders werkt dan bij reguliere gordijnen. Gordijnen met een wave plooi vallen het mooist als je ze laat bevestigen onder een speciale gordijnrails. Hiervoor heb je ook specifieke wave runners nodig.


Het systeem is elegant en tegelijkertijd passend in elk interieur. Het design zorgt ervoor dat de bevestiging niet zichtbaar is waardoor het Wprofiel nog beter tot zijn recht. De relais functie is nodig omdat het gordijn via een 12V schakelaar bedient wordt.


Door deze schakelaar te vervangen door een slimme relais module. Hiermee kunnen we een open of dichtpuls sturen vanuit je (Z- wave ) domotica systeem. Voorwaarde is dat de slimme module een puls genereerd (en niet aan blijft staan). Het geheim van dit systeem zit in het speciale wave -plooi band ! Het aantal meters stof die u nodig heeft voor een wave -plooi gordijn hangt af van de volgende factoren: De hoogte en breedte maat van uw gordijn. Wat voor soort stof u gaat gebruiken.


Voor zowel de afstand cm. De binnenloop roede is te bestellen tot een maximale lengte van 5cm. De railroede is geproduceerd uit hoogwaardig aluminium. De Interstil Wheeft een profiel afmeting van 71mm x 21mm.


Ook kunt u een keuze maken hoe u de gordijnen wenst op te hangen, aan een gordijnrail of gordijnroede of misschien wel aan een mooie design railroede. Alle gordijnen van Gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts