woensdag 10 juli 2019

Krassen in glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Geen abonnement, betaal per film.

Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Krassen uit glas verwijderen. Heb je een glazen voorwerp met een lelijke kras erin?


Heb je één of meerdere kleine krasjes op glas ,. Het vervangen van glas is veelal duur en onnodig. Daarom geven wij de voorkeur aan renoveren boven vervangen. Onze geavanceerde technologie biedt een oplossing die snel, voordelig en milieuvriendelijk is.

Na een reparatie of het veredelen van glasoppervlakken door onze handen is uw glaswerk weer in nieuwstaat. Beschadigd glas door krassen of aanslag zoals cementsluier? Zolang er geen sprake is van glasbreuk, sterretjes of putjes verwijderen wij de krassen of aanslag uit uw ruiten!


Lees op de website meer over onze werkwijze en de door ons gebruikte techniek of maak direct een afspraak. Het tijdelijk afdichten van een enkel glas ruit (omdat de maat niet voorradig is) is natuurlijk ook mogelijk. Zo hebben wij ook vakmannen in dienst die glas weer glad kunnen maken omdat er bijvoorbeeld in de loop der jaren veel krassen in uw ramen zijn ontstaan. Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen doen wij dit door het glas te polijsten.


Als de krassen in uw glas te diep zijn is het polijsten van de krassen misschien niet voldoende. De ander meent dat poetsen met koperpoets de krassen verwijdert. En voor de echte doe-het-zelver zijn er heuse polijstkits verkrijgbaar. Er wordt beweert dat je hiermee eenvoudig krassen kunt verwijderen. Over het resultaat kunnen wij kort zijn.


Poetsen levert niets op en zelf glas polijsten vaak een heleboel problemen. Dit is dé manier om krassen op glas te verwijderen. Het zonnetje schijnt lekker naar binnen en ineens zie je hoeveel krassen er wel niet op je ruit zitten.


Klaar met die krassen op je bril?

Van de prijs voor een nieuw montuur sla je soms al stijl achterover, maar de prijzen voor nieuwe glazen rijzen pas echt de pan uit. Het is daarom niet zo gek dat je baalt als een stekker wanneer je ontdekt dat er krassen op je glazen zitten. Als het glas namelijk te heet wordt bestaat de kans op een breuk. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Hierbij is de spuitfles met water essentieel om het glas koel te houden. Het is mogelijk dat een glaszetter tot de conclusie komt dat de krassen te diep zijn waardoor het advies volgt om nieuw glas te laten plaatsen. Heeft u krassen in glas die u wilt verwijderen?


Glas polijsten niet mogelijk? Laat dit over aan de vakmensen van Glasfiks International Glasrenovatie. Dan weet u zeker dat uw douchedeur, ramen of autoruit weer zo goed als nieuw zijn. Wij verwijderen krassen in glas eenvoudig, snel en goedkoop voor een goede prijs!


Kan iemand mij een tip geven om krassen uit glas te verwijderen. Deze zijn onstaan door een schuurmachine die uit de hand viel toen hij aanstond. SUCCESVOL krassen uit glas verwijderen, vereist professionele apparatuur en kennis.


Bovenstaand zijn enkel tips voor het herstellen van zeer kleine, ondiepe krasjes. Kampt u met krassen in uw glas en wilt u dit op een professionele wijze hersteld hebben? Naast krassen of puntfouten kan er ook sprake zijn van voelbare zwarte stippen in het glas. Er is niets erger dan je bril opzetten en merken dat je er niet goed meer door kunt kijken omdat er krassen op zitten.


Als je kunststof glazen hebt, zijn er een paar trucjes om kleine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts