woensdag 17 juli 2019

Transparante snoepkokers

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Snoepkokers Deze kokers zijn gemaakt van glashelder pvc materiaal en laten snoep, bloemen of delicatessen uitstekend tot hun recht komen. Met krullint erom een fraaie verpakking met meerwaarde voor de verpakte producten. Transparante doosjes en kokers. Deze transparante kokers worden gebruikt voor het verpakken van verschillende producten.


Bijvoorbeeld voor oordopjes, posters, kleding, snoep.

Bij de transparante koker worden transparante doppen geleverd waarbij er meest van tijd al vastgelijmd is en een losse dop die doormiddel van tape of lijm vastgemaakt kan worden. Grote koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers, kleine koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers, smalle koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers. Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes, doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers, rechthoekige transparante verpakkingen en vierkante transparante verpakkingen.


Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. De transparante doosjes en transparante kokers zijn gemaakt van glas of hard en zacht plastic.


Zo heeft u de keus welk materiaal geschikt is voor uw producten. De PVC koker is leverbaar in verschillende afmetingen.

Ds à acetaat koker r5xcm. Tevens is het mogelijk de koker te laten bedrukken. Details In winkelmandje Snelle. Inloggen of account aanmaken.


Glasheldere pvc kokers voor het verpakken van snoep, bloemen en andere kleine giftartikelen. Met transparante PVC kokers laat u uw product extra opvallen. Wie kan me helpen met het vinden van transparante verzendkokers met een leuke dop?


Ik heb al op een aantal sites gekeken maar kan niet echt veel vinden. All-round repair koker (a b). Een oplosmiddel- en nonylfenolvrij grenenkleurig semi- transparant repartiesysteem op basis van co. Glycerinezeep - gietzeep - transparant - zweetvrij - Crystal LS - GGB01.


Deze extra transparante en zweetvrije gietzeep is speciaal ontwikkeld voor decoratief gebruik, maar is ook geschikt voor cosmetisch gebruik. Ideaal voor het gebruik voor zeepkettingen en decoratieve zepen. Een simpele, maar feestelijke traktatie, wij bieden formaten transparante kokers die gevuld kunnen worden met een snoep naar keuze. De traktatie kokers kun je laten personaliseren door de naam en.


Het koort is circa 50m lang. Leuk om ergens op te hangen of om heen te werken.

Handschep goed te gebruiken voor schepsnoep,bakkerijdoeleinden. Een robuuste schep van oersterk kunststof uitgevoerd in de kleur wit. Op bestelling kunt u zelf de kleur varieren indien nodig.


Voor bedrijven met een bepaalde kleurstelling kan dit interessant zijn. Tafelstandaard voor snoepkokers van acrylaat. Opgebouwd uit en 12mm dik glashelder acrylaat.


Dit betreft de ophangconstructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts