vrijdag 19 juli 2019

Steenstrips bruin

Van sloopwerk geen sprake: u hoeft tijdens de werken niet te verhuizen. Beige- tot bruinkleurige steenstrips. Het mooie aan de Rocks Grijs- Bruin is dat de kleurschakeringen ervoor zorgen dat de steen goed samengaat met vrijwel alle kleuren. Of je nu een wand met Rocks Grijs- Bruin combineert met een strakke stucmuur of in combinatie met hout, het kan eigenlijk allemaal.


Elegant ontwerp voor je muren - met de steenstrips in moderne natuursteenlook schep je een nieuw gevoel van ruimte. Vanwege het lichte gewicht kunnen de steenstrips op bijna elke ondergrond gebruikt worden.

De robuuste look die de steenstrips baksteen creëren, brengen een positieve sfeer in huis met een natuurlijk karakter. Je hebt de keus uit steenstrips met voegen en steenstrips zonder voegen. Oude effecten met deze bijzondere Natuurstenen. Stenen in een bruin -beige tint voornamelijk met wat rechtere bekapte lijnen. Mooi om markante muren te maken.


De voegkleur maakt natuurlijk alles uit. Met een licht kleur maak je de muur zonnig. Kies dan bijvoorbeeld zandbeige.

Tegels in Huis altijd de goedkoopste en direct uit voorraad leverbaar. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Gebruikmaking van deze merken is alleen toegestaan met officiële.


Nog een voordeel waarom deze steenstrips populair zijn, gaat om de uitgebreide toepassingen. Feit dat steenstrips geschikt zijn als wand- en gevelbekleding schept heel wat mogelijkheden. Beeld je in hoe je slaapkamer of woonkamer eruitziet met steenstrips : zo creëer je een buitensfeer terwijl je lekker warm binnen zit. Daarnaast kunt u de steenstrips bijvoorbeeld in de keuken en het toilet toepassen of in plaats van badkamer tegels.


Meer vierkante meters betekend meer korting! Of het nu om een modern of een traditioneel landhuisstijl gaat. De dunnere steenstrips maken een dunnere gevelopbouw mogelijk om zo makkelijk de isolatienormen te halen. Moderne vloer- en wandtegels, steenstrips , houtstrips én service.


Maar Trendia maakt het u gemakkelijk, met een ruime keuze in een grote showroom, en deskundig advies. Steenstrip bruin beige Wall cladding koopt u eenvoudig online! De gehele tegelvloer laten leggen (ZZP), met vloerverwarming ? Kenmerken steenstrip : Bruin - Bont - Bewerkt - Onbezand.


De look van natuurlijk hout en de stevigheid van de steenstrip zorgen voor een uniek visueel effect in het interieur, maar ook op de gevel. De steenstrip Timber in sierbeton bootst de structuur van een gekloven houtblok na.

De dikte varieert van 12mm tot 28mm. Hollands gevelbeeld én een extreem slank en goed geïsoleerde gevelconstructie, die veel voordelen biedt ten opzichte van conventionele gevelstenen. Minerale steenstrips zijn dun, lichtgewicht, onderhoudsarm, duurzaam en vooral héél veelzijdig. In de woonkamer om een schouw, in de keuken achter het fornuis en zelfs op werkplekken creëren steenstrips een prachtige en natuurlijke wandbekleding. Met steenstrips brengt u het gevoel van luxe in uw huis, horecagelegenheid of winkel.


Je kent ze misschien onder de naam stone panels, muurstrips, of muretto’s. De vraag naar wandbekleding in steen is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden dan ook de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur. Veel steenstrips zijn zelfkleven zodat je ze eenvoudig kunt aanbrengen, of anders aan te brengen met kit.


Daarnaast kun je ze vaak makkelijk op maat knippen met een schaar, of snijden met een mes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts