maandag 22 juli 2019

Leuke koffiebekers

Voor 13:besteld is vandaag al verzonden! Goedkoopste van Nederland! Grote collectie koffiebekers vind je hier! Zoek naar koffie bekers op de nieuwe KensaQ. Grote kans dat jij jouw favoriete beker kunt vinden bij onze reisbekers.


In ons assortiment hebben we niet alleen leuke mokken voor jezelf, maar ook voor je vrienden en familie.

Een mok gaat jaren mee, dus het is extra leuk als je een grappige mok cadeau geeft en iemand hier jaren gebruik van maakt. Elke keer als hij of zij dan een slokje neemt, denkt diegene aan jou. Bekijk snel onze mooie en leuke mokken en kies er een uit die bij jou past. Leuke mokken koop je online bij Ditverzinjeniet. Bekijk ons uitgebreide assortiment met originele en mooie mokken op onze shop!


Ben je op zoek naar een grappige mok? Snelle levering en een ruime keus! Leuke koffiebekers met diverse statements voor je fijne collega baas vader moeder opa oma bedankt vriend vriendin bruidspaar geboorte sudoku vu, broer zus dochter.

Deze leuke koffiebeker is speciaal ontworpen om mee op pad te nemen. De prijs van deze koffiebeker is €2- en ook deze beker kan in de vaatwasser. De laatste tijd kwam ik bijzonder veel leuke en grappige mokken tegen.


Dat vroeg om een selectie! Hierboven zie je een mok met een ring. Hieronder zie je de Kleurveranderende Mok van aardewerk, dus laat deze kantoor gadget niet vallen. De andere bijzondere, grappige maar vooral leuke mokken vind je hieronder. Bij Bulbby bepaal je je eigen design.


Kies hierboven een mooi hip logo in onze designtool en personaliseer dit logo naar eigen wensen. Leuk als verjaardagscadeau voor een vriendin of vrien maar ook super leuk voor jezelf. Veel plezier tijdens het ontwerpen! Kartonnen koffiebekertjes gaan in grote hoeveelheden door vele handen, een leuke print geeft ze dan net dat beetje extra. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. En waarschijnlijk heb je wel je favoriete mok of koffiebeker waar je erg gehecht aan bent. Misschien vanwege het dessin, de vorm, of gewoon omdat hij lekker groot is. Hoe dan ook, mokken zijn onmisbaar in je kast.


Voor jezelf, voor je gezin of voor de visite.

Maar een mok is ook net zo leuk om aan iemand cadeau te geven. Voeg foto's, logo's of een van onze vele ontwerpen toe. Upload je eigen foto of logo. Kies uit talloze ontwerpsjabloons.


Ontwerp in een paar minuten. Alle koffiebekers vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Wij hebben mokken en bekers in allerlei soorten en maten. Het ontbrak lang aan leuke koffiebekers.


Daar is verandering in gekomen. Art-Unit is met een nieuw concept gekomen genaamd ‘Boesties’. Dit zijn inspirerende koffiebekers , theebekers, waterbekers en limonadebekers met afbeeldingen van cartoons voor zowel personeel als klanten. Met ‘Boesties’ gaat iedereen fluitend aan het werk.


Jaarlijks worden miljarden koffiebekers weggegooid. Super zonde want het is een kleine moeite om zelf een exemplaar mee te nemen. Vul ‘m thuis met koffie of laat het doen op het station.


Hier een lijstje met een aantal mega leuke coffee to go mokken. De koffiebeker to go van Zuperzozial is stijlvol en comfortabel door het extreem lichte gewicht. Blond Amsterdam koffiebeker to go. Bamboe is zo’n bijzonder materiaal! Je hebt niet veel nodig om leuke knutselwerkstukjes van bekertjes te maken.


Wiebelogen, chenilledraad en veertjes of wol zijn ook leuke materialen, waardoor je knutsels kan maken die helemaal fantastisch zijn! Eindelijk een leuk ontwerp voor uw koffiebekers ? Het doel was een beker te ontwerpen die in iedere situatie past. Of u nu bekers zoekt voor thuis, kantine, kantoor of koffiewinkel. En volgens mij zijn we hier in geslaagd!


Deze gekleurde koffiebekers met een positieve boodschap zorgen voor een glimlach én een goed gevoel. Bovendien gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. De bekers worden geproduceerd in zes vrolijke kleuren, met wel achttien verschillende teksten.


In witte letters knalt de positieve boodschap er. Koffiebekers bedrukken met uw eigen logo, tekst en kleuren? Bedrukte kartonnen bekers met uw logo of een leuke inspirerende tekst maken het nog leuker om koffie, of een andere warme drank te drinken.


We bedrukken de bekers in onze eigen fabriek in Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts