woensdag 10 juli 2019

Plakfolie eigen ontwerp

Plakfolie eigen ontwerp

Bepaal je eigen vorm en opdruk. Inclusief montageadvies op maat. Ontwerp je eigen informatieborden. Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast.


Plakfolie eigen ontwerp

Plakfolie zelf ontwerpen naar eigen idee op de gewenste maat. Door gebruik te maken van onze online ontwerper hieronder, kunt u snel en makkelijk uw. Gepersonaliseerde raamfolie, muurstickers, muurteksten en gewone stickers zijn makkelijk zelf te plakken na het lezen van de meegeleverde instructies, en het bekijken van onze online instructievideo’s. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Wij kunnen ook jouw logo gespiegeld afdrukken: ideaal voor bedrijven! Wij leveren standaard een duidelijke plak-instructie mee. Middels de plakinstructie leggen wij u stap-voor-stap uit hoe u de raamfolie moet aanbrengen.


Uiteraard is een combinatie hiervan ook mogelijk. Upload uw ontwerp , bedrijfslogo of tekst, vul de gewenste grootte in en selecteer de afwerking. Heeft u al een eigen ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Corel CorelDraw of Open Source pakketten GIMP en Inkscape. Of wilt u met uw eigen ontwerpsoftware aan de gang en het eindresultaat uploaden, dan kunt u ons uw ontwerp e-mailen via het contactformulier rechtsboven op de website. Glasfolie op maat naar eigen idee.


Op de door u gewenste maat. Voeg makkelijk uw eigen unieke teksten, logo’s, quotes, huisnummer, kaders (borders) en andere objecten toe aan uw glasfolie ontwerp. U kunt de glasfolie snel en makkelijk zelf ontwerpen met onze online ontwerper. Om onze online designer kunt u makkelijk uw eigen idee verwezenlijken in de door u gekozen maat.


Plakfolie eigen ontwerp

Hier transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie. Zelf uw eigen unieke stickers ontwerpen en aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze online ontwerp software om uw eigen unieke stickers snel en makkelijk te ontwerpen. ONTWERP JE EIGEN FOTOBEHANG Fotobehang eigen foto Beeldbank keuze uit ruim 1. Kies het gewenste product 2. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. U kunt kiezen uit stickers voor zakelijke doeleinden, maar ook uit stickers voor particulier gebruik, te denken aan interieur of auto.


Zowel voor uw eigen ontwerp als voor het drukken van standaard stickers bent u bij Dr. Heb je een eigen ontwerp ? Sticker aan het juiste adres. Laat ons weten wat je wens is en stuur eventueel een ontwerp mee.


Dan maken wij voor jou een mooie prijs! Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren, kasten, balies, keukenkastjes, etc. Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look!


Dhz zelfklevende folie is voordelig en in diverse kleuren verkrijgbaar. Uw eigen tekst, foto of logo gedrukt op raamfolie. Zo is ieder ontwerp gratis en volledig aan te passen aan uw wensen.


Plakfolie eigen ontwerp

Een raamfolie is altijd mooi, vooral als je er een naar eigen ontwerp hebt laten maken. Bovenramen, gang en kamerdeuren krijgen zo een heel eigen karakter. De rollengte kan varieren van tot meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts