woensdag 17 juli 2019

Kurkvloer lakken

Profiteer nu van onze laagste prijsgarantie. Meer dan 2soorten kurkvloeren. Kurkvloeren altijd uit eigen voorraad leverbaar. Bezoek direct onze fabriek. Deze week totale leegverkoop.


PVC vloeren vanaf €per m²! Hoge kwaliteit houten vloeren. Dé tegel specialist van Nederland. Shop direct online in onze shop! Koop kurkvloer in onze webshop.


Vind kurk vloer als je nu zoekt. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Stappenplan overlakken kurkvloer Lak op waterbasis. De vloer met behulp van stofzuiger of veger van los vuil ontdoen.


De stripper met (bij voorkeur) warm water vermengen in de verhouding van liter stripper op liter water. De lak is gemakkelijk aan te brengen met een lakroller. Wij leveren de kurklak voor vloeren in twee glansgradaties. Voor veel vloeren, zoals fineervloeren en de meeste kurkvloeren is overlakken zelfs de enige optie, omdat kaalschuren niet mogelijk is.


Een kurkvloer wordt eigenlijk altijd behandeld met meerdere lagen (watergedragen) lak. Meestal zal een lakvloer enigszins glanzen, bij de nieuwste generatie lakken kan er ook mat afgelakt worden. U moet er bij een kurkvloer wel aan denken dat zand krassen in uw vloer achter kan laten. Het (opnieuw) kleuren van een kurkvloer. Af en toe een nieuwe laklaag aanbrengen is dan wel nodig.


De laklaag is immers de slijtlaag van je vloer. Je kan het vergelijken met de grote beurt van je auto. Voordat je een kurkvloer kunt schilderen moet je deze eerst voorbehandelen.


Toch is kurk een erg gewilde vloer, niet alleen doordat ze duurzaam zijn en een aangenaam loopcomfort bieden, maar doordat het tal van mogelijkheden biedt. Op zoek naar een kurkvloer ? Neem een kijkje op de website van de grootste kurkzaak van Nederland of neem een kijkje in onze showroom! Hoe kan ik mijn kurkvloer lakken ? Voor een kurkvloer kun je Glitsa Vloerlak gebruiken.


Dit is een transparant zijdeglanzend product op basis van polyurethaan dispersie. Voor schoonmaken van het kurk kun je Glitsa Vloerreiniger gebruiken en de laklaag kun je extra beschermen met Glitsa Vloerpolish. Nieuwe collectie kurkvloeren. De nieuwe kurkvloeren variëren in diktes en afmetingen en zijn leverbaar in plakkurk en in een corkloc clicsysteem.


Puurkurk is dé specialist in wandkurk en kurkvloeren. Laat je inspireren én adviseren op het gebied van kurkvloeren en wandkurk. Zij zorgen er met andere woorden voor dat de effectieve kurkvloer niet al te snel gaat verweren onder het voetengeschuifel van de bewoners.


Voor elke woon of werkruimte zijn er verrassende mogelijkheden met kurk. Lak is belangrijk om de kurkvloer lang in goede staat te houden. De vuistregel is dat een kurkvloer minimaal liter lak per m² nodig heeft. Vaak is er onduidelijkheid over hoeveel lak er nodig is. Een grovere kurkvloer heeft tot bijna liter lak per m² nodig.


RigoStep beschermt kurk optimaal. In principe kun je een kurkvloer wel verven, het ligt er alleen aan welke lak erop zit. Als het een watergedragen kurklak is, kun je in principe elke gewenste kleur lakken.


Houdt er wel rekening mee dat de vloer dan helemaal dekkend wordt, dus je ziet de struktuur van de kurk niet meer. Zit er oorspronkelijk een chemische lak op, wordt het. Die wereld- en tijdreis heeft kurk op de kaart gezet, waardoor het gebruik ervan al lang niet meer beperkt is tot een wijnfles, een prikbord of kurk op rol.


Kurk is ideaal voor op de vloer! Vandaag de dag genieten veel mensen daarom van de schoonheid van een kurkvloer. En bij schoonheid blijft het niet. Wie kiest voor een kurkvloer , kiest naast comfort ook reinigings en onderhoudsgemak.


Er zijn diverse afwerkingsmethoden voor kurkvloeren met allemaal hetzelfde gebruiksgemak. Stofwissen met de Master stofwisser de luxe of stofzuiger met een parketborstel is doorgaans voldoende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts