dinsdag 30 juli 2019

Print behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? Het is een gemakkelijke en snelle manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Op ons behang printen uw eigen ontwerp of onze dessins.


Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Kijk snel wat we voor u kunnen.

Een zwartwit portret van je lief, je vakantiefoto van de Schotse Highlands of de skyline van je hometown: alles is mogelijk. Behang is terug van nooit weg geweest. Print behang is dé manier om je muren op te frissen en jouw interieur te voorzien van een unieke eyecatcher. Met prints kan je alle kanten op. Je kan kiezen voor een bloemenprint, grafische print , materiaalprint, … Lees hier alles over de mogelijkheden, prijzen en aandachtspunten van behang met print.


Fotobehang printen wij op kwalitatieve wijze met uw levensgrote foto’s. Wat dacht u van uw favoriete foto’s om de kamermuur mee op te fleuren. Of kies een leuk tekenfilmkarakter voor de kinderkamer.


Met onze zware kwaliteit behang krijgt uw ontwerp de aandacht die het verdient.

Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld. Pas hier de keuze van de print , structuur en kleur op aan.


Sommige muren vangen meer licht op waardoor een kleur of print op de ene muur anders oogt dan op de andere. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven.


Ga je voor een trendy pastelkleur? Wil je behang met een leuke print ? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang , kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten.


Vind hier alle deals in National! De vertrekken ondergaan een ware metamorfose door de bezielde combinatie van kleuren en dessins. Van modern tot vintage, of tijdloze en eigenzinnige patronen.


Ga voor brede of smalle strepen of laat u inspireren door alle uitbundigheid van de natuur. Een behang met foto: een leuk idee!

Fotomuur maakt behang van foto’s. Bekijk hier onze lage prijzen. Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren.


Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf. Voordat je met behang aan de slag gaat is het een goed idee om de instructies op te volgen. De muur vetvrij maken is daar bijvoorbeeld een van.


We hebben het behang in klassieke bloempatronen, moderne. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Daarom hebben wij onze grote collectie behang opgedeeld in verschillende thema’s. Van industrieel tot natuur behang , vind precies wat past bij jouw wensen. Creëer een klein hoekje voor jezelf met een fotobehang van het Rijksmuseum.


Of maak juist een groot statement met een design behang. Fleur uw interieur op met behang vol bloemen! Met uw eigen bloemen behang haalt u een droomtuin vol natuurpracht naar binnen.


Populair voor op de meisjeskamer, maar ook volwassenen genieten volop van het bloemenspel. En een combinatie van de juiste kleuren maakt uw bloemen behang niet tuttig, maar juist fris en hip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts