donderdag 25 juli 2019

Verwarmd glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

De binnenste plaat van verwarmd glas heeft een filterdunne metaalfilm als electrische weerstan die de warmte gelijkmatig verspreidt. De meest recente technologie biedt verschillende opties om elektrisch verwarmd glas te gebruiken om ruimte-, energie- en bouwkosten te besparen, en om het welzijn en de productiviteit van mensen te verbeteren. Glasverwarming, verwarmd glas , IQ- glas , Thermo Heat Glass : what’s in a (merk)name? Voor de duidelijkheid houden we in dit artikel de term e- Glas aan. Het komt erop neer dat ruiten kunnen worden voorzien van een coating die elektriciteit omzet in warmte.


Glas Consult IQ- Glas heeft een nieuwe site waarin de werking van verwarmd glas tot in detail wordt uitgelegd. Ook geeft een site de mogelijkheid per toepassingsgebied referenties te downloaden. IQ Glas is verwarmd glas met op beide zijden van de dubbele beglazing onzichtbare metaaloxidelagen.

Afhankelijk van de samenstelling van het verwarmd glas kan die warmte naar binnen of naar buiten gericht zijn en zo sneeuw smelten, condens voorkomen en een warmtebron vormen. Het vermogen van elektrisch glasverwarming Thermo Heat- Glass wordt gereguleerd door een standaard thermostaat. De tendens vandaag is dat glas verwarmd wordt, waardoor er nauwelijks nog warmteverliezen naar buiten zijn en alle warmte in de woning zelf wordt benut. Omdat het verwarmend glas een hele hoge isolerende waarde heeft, betekent het dat er weinig energie nodig is om een behaaglijke temperatuur te brengen én aan te houden.


Conclusie over glasverwarming. Wanneer je kiest voor de verwarming dan denk je vaak aan vloerverwarming of radiatoren. Het is ook mogelijk om het met glasverwarming uit te voeren. Het glas is niet langer verliespost van energie, maar een perfecte isolator en zelfs warmtebron.


Glasspecialist Glas Ceyssens heeft de techniek van verwarmd glas verfijnd en de beglazing, de elektrische installatie en de productie van de elektriciteit in één totaalpakket samengebracht. Verwarmd glas kan die oplossing vandaag wel bieden. Op het glasoppervlak wordt een volledig transparante geleidende laag aangebracht die als verwarmingselement werkt. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Via een speciale coating op het glas wordt dmv spanning warmte gegenereerd. Bij elektrisch verwarmd glas komt de warmte niet uit een radiator, maar van het glas. Zowel de binnen- als de buitenruit van het verwarmd glas zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, wat zo’n keer sterker is dan gewoon glas.


U kunt de temperatuur van het elektrisch verwarmd glas , net als bij radiatoren, eenvoudig regelen met een thermostaat.

Isolerend glas : ramen met verwarmd glas. Ramen en glasvlakken zijn het zwakke punt in de isolatie van onze woningen. Ze zorgen vaak voor grote warmteverliezen.


De komst van dubbele of driedubbele beglazing en van radiators onder vensterramen bieden helaas nog steeds niet de perfecte oplossing. Beste allen Graag eens jullie mening omtrent verwarmd glas , zoals iqglas. Mij lijkt het me steeds verkeerd te worden voorgesteld. Men maakt altijd een vergelijking met glas zonder (dezelfde) folies.


Ik vraag me af wat het resultaat zou zijn als men vergelijkt met hetzelfde glas , maar zonder de verwarming. Omdat de verwarming elektrisch geschiedt, is het ook een tamelijk onvoordelige manier van verwarmen. Melieste Glas is een moderne en dynamische glashandel en staat voor een vriendelijke bediening en vakmanschap.


Vanuit Goes staan enthousiaste medewerkers voor u klaar. Verschillen Gewoon HR glas heeft een U-waarde van tot en je las al op Verbouwkosten dat een lage U-waarde beter is dan een hoge U-waarde. Blazers laten een bol van glas verwarmen aan het einde van een riet (holle metalen buis), en blazen in dit riet om het glas te laten uitzetten en aldus een bolvormig element uit glas te bekomen.


Naderhand rekt men deze bolvorm uit (tot een cilindervorm), en snijdt men die cilinder overlangs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts