vrijdag 19 juli 2019

Steigerhout lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele lampen assortiment online.


De fitting wordt niet meegeleverd.

Lamp van Steigerhout groot model. Deze lamp is ook te verkrijgen in een kleinere versie. Staande lamp van steigerhout. Een professionele steigerhout klusser die over een pakket met daarin méér dan 10. Ik was in een klap meer dan 10.


Overigens vond ik meerdere bouwtekeningen voor het maken van een steigerhout lamp. Als je van steigerhout houdt, dan wil je natuurlijk ook een steigerhouten lamp boven de steigerhouten eettafel! Dat is voor een lamp aan het plafond niet handig, dus heb ik de planken gehalveerd en aan de buitenkant de.


De kappen van de lamp kunnen door u worden aangeschaft, of u kunt de lamp compleet bij ons bestellen.

Maak een zuil van steiger –of sloophout om je mooiste items op te plaatsen. Je kunt er ook een lamp van maken. Zaag in het midden een gat voor de bedrading en bevestig een ijzeren paal voor de lampenkap. Zaag in de onderkant van de zuil een klein gaatje voor het snoer – en voilà – je hebt je eigen unieke steigerhouten. Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker!


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Lampen van alle merken op beslist. Duizenden lampen op voorraad. Wij maken voor u de lamp , en zorgen voor de fitting en het snoer, u zult alleen zelf een kap aan moeten schaffen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor steigerhouten lampen.


Info over steigerhouten lampen. Resultaten van zoekmachines! Deze bijzondere, robuuste lamp Rosa is gemaakt van oud steigerhout. De voet is geschuurd en afgewerkt met een witte verfrand aan de bovenzijde.


Indien gewenst kan hier, zonder extra kosten, een opdruk met ‘No7’ op aangebracht worden. De bovenkant kan worden voorzien van handgeslagen loodflappen die met potnagels op het steigerhout zijn. Stoere lamp van gebruikt steigerhout.


Daar kun je dan zelf een lampenkap opzetten. Daarnaast een aantal voorbeelden van andere staande lampen.

De lamp kan op verschillende hoogtes worden gemaakt. Bannink Verlichting en Advies fabriceert ook zelf steigerhouten lampen en meubelen waarbij de lampen te zien zijn in onze webshop. Omdat wij de productie in eigen hand houden zijn er vele mogelijkheden ten opzichte van maatwerk.


Deze unieke en robuustje steigerhouten lamp is ideaal voor boven bureau of eettafel. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en wordt door middel van een steigerbuis aan het plafond bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts