dinsdag 5 november 2019

Woonwinkel tolbert

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt.


Of bezoek één van onze winkels. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau of wil je iemand verrassen met een originele BINNbon? Wil je je interieur een boost geven en zoek je inspiratie of items die.


Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen Groningen en Drachten in. Bij ons in de winkel draait alles om sfeer, beleving en gezellighei een grote fabriek ingericht met de meest gave unieke industriële, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires. De openingstijden van alle vestigingen van Woonwinkel in Tolbert vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. In het monumentale pand in Tolbert werd “De Kleine Ridder” volwassen. De naam werd veranderd in BINN (spuln veur binn) en daarmee ook het assortiment. U kan tevens woonwinkel offertes aanvragen in tolbert en woonwinkel producten zoeken.


Als bedrijf kunt u ook woninginrichting persberichten of interieuradvies persberichten versturen. Bent u werkzaam in woonwinkel bedrijf in de regio tolbert ? Weet je heel goed wat je mooi vindt maar advies nodig om dat te vertalen naar jouw thuis? Ik denk graag mee om tot een kloppend eindresultaat te komen dat past bij. Mis je nog de finishing touch in je interieur? Bij ons vind je een groot assortiment woondecoratie voor industriële, landelijke, retro.


Elke fabriekslamp heeft zijn eigen verhaal. Wil je het verhaal achter een van de industriële lampen weten? Vraag het ons en wij vertellen het je graag!


Achterin de winkel bevindt zich het BINN cafe. Hier schuiven we aan tafel voor kleuradvies of bespreken we je interieur plan. Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Ruim assortiment woonwinkel.


Kom heerlijk sfeer opsnuiven in onze prachtige nieuwe woonwinkel aan de Zuiderweg in Tolbert. Vanaf september weer koopzondag op laatste zondag vd maand. Tolbert heeft een manege waar jaarlijks verscheidene activiteiten georganiseerd worden.


Ook is er een bloeiende voetbalvereniging in Tolbert die al jaar verbonden is met Tolbert. Tolbert , die ook te vinden zijn in de rubriek woninginrichting de stoffeerder. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, vintage en brocante meubelstukken zijn onbewerkt, mooi door eenvoud.


Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg te Tolbert (vlakbij Leek). Een overzicht van woonwinkels in Leek, Groningen op woonwinkel. Vind een woonwinkel of woonzaak in Leek en bekijk de gegevens en locatie. De leukste woonwinkels van Nederland.


Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. Je vindt bij ons volop inspiratie in compleet ingerichte woon-, slaap- en kinderkamers. Lekker herkenbaar voor de ruimte bij je thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts