donderdag 21 november 2019

Trespa coating

In verschillende kleuren leverbaar. Sample bestellen mogelijk. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs! Ook nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!


Wij reinigen uw trespa of kunststof panelen aan uw woning.

Indien nodig conserveren wij de panelen middels een coating , waardoor uw woning zijn uitstraling behoudt. Vervuiling kan gemakkelijk in trespa panelen trekken. Hoe langer het vuil op de trespa panelen zit, hoe moeilijker het is om dit volledig te verwijderen. Dat is goed nieuws voor u als huiseigenaar!


Trespa en kunststof coaten. Dat scheelt u een verbouwing en heel veel geld. In plaats van de bovengenoemde verwerking is er wellicht een snellere, eenvoudigere aanpak mogelijk.


De preciese behandeling hangt af van het merk en ouderdom van de platen. Oudere platen hebben veelal een melamine coating , nieuwere platen een coating op basis van urethaan acrylaat.

Je kunt trespa met melamine coating overschilderen door eerst een goede grondering voor harde kunststoffen toe te passen. Nanocoating: coating met nanotechnologie is een nieuwe techniek om gebouwen te onderhouden en te beschermen. Deze veelzijdige waterafstotende coating kan in zeer veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Nano coating maakt het onderhoud een stuk sneller, duurzamer en efficiënter.


Zelfs verweerde kunststof kozijnen hoeven waarschijnlijk nog niet vervangen te worden. Gevelplaten voor geventileerde gevelsystemen, balkons en zonweringsoplossingen. Met een speciale behandeling kan Friss voor Thuis de meeste kozijnen een nieuw fraai leven geven. De platen kunnen alleen of in combinatie met andere materialen worden gebruikt. Kun je trespa schilderen en wat heb je hier precies voor nodig?


We helpen je graag op weg, volg snel onderstaande stappen. Vaak wordt dit gebruikt om bestaand hout te vervangen. Wat betreft kwaliteit en kleurechtheid zit er veel verschil tussen de verschillende soorten HPL.


De coating heeft een lange levensduur (tot wel jaar) door een hoge slijt- en kleurvastheid en vocht- en weerbestendighei de coating is tevens graffiti bestendig. De coating is eenvoudig te reinigen (heeft zelfs een”reinigende”werking) en kan bij eventuele schade eenvoudig plaatselijk worden hersteld. Neem dan contact met ons op. Wat DecorPanel Kompact HPL uniek maakt, is de rechtstreekse print op het materiaal met een zeer krasvaste coating.


Geen sticker of laminaat, maar direct geprint op de onverwoestbare plaat. Deze coating voorkomt dat het vuil snel opnieuw aanhecht en conserveert uw trespa -beplatingen voor langere tijd. Wanneer het kunststof in de toekomst weer schoongemaakt dient te worden, kan CCS Nederland de schoonmaakwerkzaamheden dankzij deze coating sneller uitvoeren.

De schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Let er bij het vastschroeven op, dat u de schroefbit goed in de schroefkop plaatst. Als het bitje niet loodrecht in de schroefkop staat, kan de epoxy coating van de schroef beschadigd raken.


Bij het schilderen van hard plaatmateriaal, zoals trespa , kan het beste als eerste een laag epoxyprimer worden aangebracht. Deze is het meest geschikt, omdat deze simpelweg het beste hecht op dichte en gladde ondergronden. Hard plaatmateriaal laat zich moeilijk schuren.


Kunststof kozijnen, trespa beplating en overhead deuren kunnen worden vernieuwd met SRT coating. Van Amsterdam tot Groningen en van Limburg tot Frieslan wij helpen iedereen! Wij verbinden uw coating en verf vraag met ervaren coatingspecialisten, fabrikanten en leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts