maandag 18 november 2019

Servies horeca

Op werkdagen voor 16u Verzonden! Groot aanbod horecakwaliteit servies. Vind horeca servies als je nu zoekt. Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Vandaag besteld = Morgen in huis! Het assortiment bestaat uit meer dan 45. Horeca Servies bestellen, meer dan 45. Scherp geprijs betrouwbare service en levering door heel Nederland. Bij XXLhoreca vindt u hoogwaardige porselein producten voor diverse doeleinden, van porseleinen koppen en schotels tot prachtige porseleinen koffieschotels, koffiekopjes, horecaborden, saladeschalen, tot soepkommen.


Porseleinen horeca servies is sterker en lichter dan aardewerken servies , want het wordt op hoge temperatuur in de oven gebakken. Porselein is niet poreus en de glazuurlaag is niet nodig voor bescherming en daarom puur ter decoratie. Het porseleinen servies is verkrijgbaar in wittinten en kleur.


Hiermee geeft u uw horeca servies een bijzondere uitstraling.

Hoge kwaliteit borden, bestek en glaswerk voor horeca , zoals hotels, restaurants en catering. Steeds vaker worden er ook andere materiaal gebruikt, zoals bijvoorbeeld aardewerk of keramiek. Zeker voor de horeca moet het servies makkelijk in onderhoud en stabiel zijn. In de porseleingids vind u een materialenoverzicht en handige tips.


Alles over het bedrukken van servies en porselein. Of het nu gaat om een bedrukte koffiekop en schotels, het bedrukken van mokken, bedrukken van borden of het bedrukken van porseleinen schalen, wij realiseren alles binnen eigen beheer. Als horeca onderneming wilt u uw gasten natuurlijk in de watten leggen. Hierbij hoort absoluut een prachtig servies waar uw gasten met plezier van zouden kunnen eten.


Wij voeren meerdere series van gerenommeerde A-merken zoals bijvoorbeeld Amefa, Saturnia, APS, Olympia en nog velen meer. Servies Bestek en Glazen heeft een groot assortiment met totaal concepten voor de professionele keuken en tafel. Naast dat wij horeca servies, horeca bestek en horeca glazen leveren in verschillende branches kunnen wij totaalpakketten bieden. Koop en verkoop horeca servies eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! U bestelt al uw horeca servies in onze groothandel nog voordeliger met uw persoonlijke kortingscode! Als drukbezette ondernemer heeft u wellicht niet de tijd om voor al uw aankopen persoonlijk een winkel of groothandel te bezoeken.


Bij Cookinglife bestelt u eenvoudig uw horeca servies online. Ons horeca servies doet het goed daar waar het eigenlijk voor bedoeld is: in de horeca. Maar ook als relatiegeschenk of als kers op de taart van je corporate identity kan je horeca servies kopen en bedrukken, helemaal zoals jij het wenst.


Jouw horeca servies bedrukken kan op verschillende manieren.

Wij bieden u het gehele horecaservies assortiment aan voor uiteraard de scherpste prijzen. Wij leveren bijna alle horecaservies producten vanuit voorraad en daardoor heeft u uw producten altijd snel geleverd. Wij leveren horeca servies , bestek en glaswerk van een aantal mooie merken maar u kunt ook bij ons terecht voor melamine, tafelaccessoires, barbenodigdheden, buffetmaterialen en een groot aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts