donderdag 28 november 2019

Woca onderhoudsolie aanbrengen

Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop. Nabehandeling Niet noodzakelijk. Woca Onderhoudsolie Naturel kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad. Als u de olie gemakkelijk wil aanbrengen op uw vloer, kunt u de woca sproeikop of de woca sproeifles gebruiken, en vervolgens uitpoetsen met een katoenendoek of witte pad.


Woca onderhoudsolie is in ieder geval geschikt voor de Woca colour oil, Woca Diamond olie, en de Woca Master olie.

Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine. Een nabehandeling is niet noodzakelijk. De olie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


De kleurolie kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje. Onderhoudsolie kan worden gebruikt om alle geoliede houten oppervlakken op te frissen en te onderhouden en is bijzonder geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren. Temperatuur van product, ruimte en vloer moet tussen 15°C-35°C bedragen. Zorg steeds voor een goede ventilatie tijdens het aanbrengen en het uitharden.


Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout.

Laat de onderhoudsolie vervolgens min-stens uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van WOCA Masterolie. Door het aanbrengen van onderhoudsolie zal de opname van de masterolie. De olie geeft het hout een prachtige warme gloed en beschermt het hout tegen slijtage en krassen, waardoor de levensduur verlengd wordt.


NoOnderhoudsolie kan zowel handmatig als machinaal aangebracht worden. Onderhoudsolie naturel voor geoliede houten vloeren voorziet uw geoliede houten vloer tot keer per jaar van een nieuwe naturel olielaag kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen. Deze Woca natuurzeep wit vormt toegevoegd aan het dweilwater een beschermend laagje die de witte olie voedt en de vloer reinigt. WOCA Onderhoudsolie Naturel, Dit product is voor olievloeren. Hoe meer laagjes worden aangebracht , hoe mooier de vloer wordt.


Wekelijks dweilen met natuurzeep wordt aanbevolen. Met basiszeep behandelde vloeren en meubels kunnen eveneens worden onderhouden met Woca natuurzeep. Naast de onderhoudsolie naturel zijn er ook andere varianten, speciaal voor vloeren met een kleurolie.


Aanbrengen : padhouder met witte pad. Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Woca Intensiefreiniger dient u 1:te mengen met water en te verwerken met een swepmop of machine.


Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te verzadigen. Woca (voorheen Trip Trap) onderhoudsolie is bedoeld voor het verzorgen en onderhouden van uw geoliede houten vloer.

De vloerverzorging van Woca gebeurt in combinatie met een witte pad. Maak de vloer schoon met WOCA Intensiefreiniger en de vloer minimaal uur laten drogen vóór het aanbrengen van de onderhoudsolie. Het product goed schudden.


Gebruik circa dl Onderhoudsolie Active per m² vloer en breng deze aan met een pa kortharige lakrol (3-mm) of een polijstmachine met een witte of beige pad voor grotere oppervlakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts