maandag 25 november 2019

Romantische eethoek

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 49.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Een pagode in de tuin kan ook heel romantisch zijn.

Zeker als die dan ook nog eens begroeid is met een fijne klimop voor extra sfeer. Deze leuke landelijke decoraties zijn er een mooi voorbeeld van. Vind de perfecte eethoek bij Smellink Interiors. Ruime collectie eettafels en eetkamerstoelen voor alle stijlen eethoeken. Ontdek het in onze showroom.


Wil je graag een complete eethoek bestellen? Dan ben je bij Leen Bakker op het juiste adres. Op onze website vind je veel samengestelde eetkamersets.

Zo vind je tafels met twee, vier of zelfs zes eetkamerstoelen. Ook vind je eethoeken in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, romantisch tot stoer. De eethoek neemt alle ruimte in je eetkamer in, dus het is belangrijk om er voldoende aandacht aan te besteden en niet onbewust een aankoop te doen. Een eethoek is een eettafel met een bijpassende set eetkamerstoelen.


Jij bent op zoek naar een eethoek en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Naast ons topper de salontafel PERFECTLY. Of je ‘m in de eetkamer, de keuken of de woonkamer zet maakt niet uit: de eethoek is een van de drukst bezochte plekken van het huis.


Je zit er niet alleen om te eten. Maar ook om koffie te drinken, te knutselen of een spelletje te doen. En dan doe je natuurlijk zo comfortabel en stijlvol mogelijk. De eettafel of eethoek is een centrale plek in het huis waar veel geleefd wordt.


Deze plek wilt u dan ook zo comfortabel mogelijk maken. Eettafellampen bekleden hier dan ook meerdere functies. Natuurlijk is het van belang dat de gehele eettafel goed verlicht wordt, zodat u uw maaltijd goed kunt zien. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Dan kun je er voor kiezen om in één keer een eetkamer set met tafel en stoelen te kopen. Een populaire set is de bartafel met.

Deze prachtige eethoek Plaisir heeft een beetje frivole naam maar het is een kleine en stoere eethoek waar je heerlijke uurtjes aan kunt tafelen. De tafel is mooi en practisch en de stoelen zitten uiterst comfortabel. Zodra je plaatsneemt op eetkamerstoel Baltazar weet je het: deze stoel staat garant voor urenlang natafelen. Het ingewassen kalfsleer, het retro design en het hoge zitcomfort maken het dat deze stoel een combinatie is van vroeger en nu.


Eethoek Plaisir 120x80cm met stoelen. Dan is Baltazar jouw winnaar. Een druk leven vraagt om een rustige en sfeervolle basis. Plof neer op de royale hoekbank, terwijl de haard gezellig knettert op de achtergrond en de geur van hout u tegemoet komt. Wanneer u een wat meer romantische eethoek heeft, dan staat de HAY About A Chair AACstoel hier prachtig bij, door zijn ronde vormen en het gebruik van natuurlijke materialen.


Heeft u een hoge eettafel? Bekijk dan hier de barkrukken die wij in ons assortiment hebben! Staat uw favoriet er niet bij?


Landelijke meubels worden gekenmerkt door natuurlijke, lichte kleuren en een klassieke uitstraling zoals je dit zou verwachten in een oude, knusse woonboerderij. Denk hierbij aan romantische buffetkasten in crème of wit, eettafels van onbehandeld hout, of robuuste eettafelstoelen met houten elementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts